Rotary Klub Skopje North omogočil poletne počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin v Sloveniji

Rotary klub Skopje North je tudi letos, v sodelovanju z Rotary klubom Koper Academia Litoralis, organiziral počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin. Letošnjo skupino 12 otrok iz Makedonije so poslali na 7-dnevne počitnice v Slovenijo.

Otroci iz Dnevnega centra za otroke Šuto Orizari in projekta Sreća so z velikim navdušenjem odpotovali v Koper, kjer jih čakajo nepozabne poletne dogodivščine. Program vključuje številne aktivnosti, ki bodo otrokom omogočile sprostitev, učenje in predvsem zabavo. Namen poletnega tabora je, da otroci doživijo nepozabno poletno izkušnjo, ki jim bo dala novih moči in lepih spominov.

Organizatorji so poskrbeli za pester program, ki vključuje športne aktivnosti, izlete, ustvarjalne delavnice ter priložnosti za druženje in sklepanje novih prijateljstev. Poseben poudarek je namenjen spoznavanju narave in kulturnih znamenitosti Slovenije, kar bo otrokom omogočilo širjenje obzorij in bogatenje njihovega znanja.

Želimo jim čudovite, sončne, zanimive in igrive poletne dni. Hvala RC Skopje North in RC Koper Academia Litoralis za vašo nesebično pomoč in podporo.