Dogodki Novice

Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO Spoštovani Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti.

Preberi več
Novice Dogodki

Obisk Guvernerja Herberta Pfeiferja v Distriktu 1912: Poglobitev rotarijskih odnosov in prijateljstva

3. decembra 2023 je guverner distrikta 1910, Herbert Pfeifer, obiskal Distrikt 1912, kjer je skupaj s guvernerjem Andrejem Božičem razpravljal o poglobitvi rotarijskih.

Preberi več
Dogodki

11. GORICATLON

Rotary klub Nova Gorica vabi na Goricatlon, ki je 6-urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Prijavijo se ekipe, ki imajo po 6 tekačev,.

Preberi več
Novice

Marino Morino, pogrešali te bomo

Marina je njegov boter Jusuf Korać povabil v rotarijske vrste leta 2019. Po preizkusnem obdobju, ki ga je Marino opravil z odliko, je.

Preberi več
Dogodki

Melodije Tamburaškega orkestra Folklornega društva Kranj – Božično novoletni koncert

V petek, 8. decembra 2023, vas ob 19. uri vabimo v Kulturni dom v Podbrezjah na Božično novoletni koncert Tamburaškega orkestra Folklornega društva.

Preberi več
Dogodki

Zimski Gallusov Oder izbranih – Hyun-Jung Berger in Tilen Draksler

Zimski Gallusov Oder izbranih bo tokrat posvečen obetajočemu dirigentu Tilnu Drakslerju, ki bo svojo umetniško nadarjenost izrazil v dveh izjemnih delih zakladnice svetovne.

Preberi več
Novice

Podelitev priznanj Paul Harris Fellow

S ponosom sporočamo, da smo v našem Distriktu 1912,  v skladu s tradicijo Rotaryja, podelili najvišje rotarijsko priznanje, Paul Harris Fellow, petim izjemnim.

Preberi več
Dogodki Novice

Mentorska platforma za rotarijce, rotaractovce, interactovce

Rotary združuje posameznike, ki smo v svoji stroki dosegli izjemne uspehe in imamo obilo dragocenih izkušenj. Želimo si, da bi svoje znanje delili.

Preberi več
Sporočila guvernerja

Pismo guvernerja – november 2023

 Spoštovani vsi. Z veseljem vas obveščam o zadnjem obdobju dogajanja v našem odličnem Distriktu 1912. Redni obiski klubov so potekali izjemno, in ob.

Preberi več
Dogodki

DOBRODELNA DRAŽBA VIN, PETEK, 1. 12. 2023 OB 18:00 V GALERIJI EQURNA

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI, ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA SE SREČAMO V PETEK, 1.12. 2023, ob 18:00 V GALERIJI EQURNA Gregorčičeva 3 DOBRODELNA DRAŽBA VIN.

Preberi več
Dogodki Novice

RAZPIS ZA DODELITEV POMOČI OSNOVNOŠOLCEM, KI ŽIVIJO V TEŽKIH RAZMERAH

Dragi rotarijski prijatelji, nagovorite osnovno šolo, osnovno šolo s prilagojenim programom ali njihov šolski sklad iz vašega kraja, da se prijavi na razpis.

Preberi več