Dogodki Novice

Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO Spoštovani Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti.

Preberi več
Novice

Marino Morino, pogrešali te bomo

Marina je njegov boter Jusuf Korać povabil v rotarijske vrste leta 2019. Po preizkusnem obdobju, ki ga je Marino opravil z odliko, je.

Preberi več
Dogodki

Melodije Tamburaškega orkestra Folklornega društva Kranj – Božično novoletni koncert

V petek, 8. decembra 2023, vas ob 19. uri vabimo v Kulturni dom v Podbrezjah na Božično novoletni koncert Tamburaškega orkestra Folklornega društva.

Preberi več
Dogodki

Zimski Gallusov Oder izbranih – Hyun-Jung Berger in Tilen Draksler

Zimski Gallusov Oder izbranih bo tokrat posvečen obetajočemu dirigentu Tilnu Drakslerju, ki bo svojo umetniško nadarjenost izrazil v dveh izjemnih delih zakladnice svetovne.

Preberi več
Novice

Podelitev priznanj Paul Harris Fellow

S ponosom sporočamo, da smo v našem Distriktu 1912,  v skladu s tradicijo Rotaryja, podelili najvišje rotarijsko priznanje, Paul Harris Fellow, petim izjemnim.

Preberi več
Dogodki Novice

Mentorska platforma za rotarijce, rotaractovce, interactovce

Rotary združuje posameznike, ki smo v svoji stroki dosegli izjemne uspehe in imamo obilo dragocenih izkušenj. Želimo si, da bi svoje znanje delili.

Preberi več
Sporočila guvernerja

Pismo guvernerja – november 2023

 Spoštovani vsi. Z veseljem vas obveščam o zadnjem obdobju dogajanja v našem odličnem Distriktu 1912. Redni obiski klubov so potekali izjemno, in ob.

Preberi več
Dogodki

DOBRODELNA DRAŽBA VIN, PETEK, 1. 12. 2023 OB 18:00 V GALERIJI EQURNA

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI, ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA SE SREČAMO V PETEK, 1.12. 2023, ob 18:00 V GALERIJI EQURNA Gregorčičeva 3 DOBRODELNA DRAŽBA VIN.

Preberi več
Dogodki Novice

RAZPIS ZA DODELITEV POMOČI OSNOVNOŠOLCEM, KI ŽIVIJO V TEŽKIH RAZMERAH

Dragi rotarijski prijatelji, nagovorite osnovno šolo, osnovno šolo s prilagojenim programom ali njihov šolski sklad iz vašega kraja, da se prijavi na razpis.

Preberi več
Dogodki Novice

Podarite 1 % dohodnine Zvezi Rotary klubov Slovenije

Vabimo vas, da 1 % akontacije svoje dohodnine namenite Zvezi Rotary klubov Slovenije in tako podprete dobrodelne projekte naše humanitarne organizacije Z dejanjem.

Preberi več
Dogodki

Dobrodelni dogodek: 15. dobrodelni božično-novoletni koncert

Dragi prijatelji in prijateljice, Bliža se praznični december, ko vas RC Škofja Loka že tradicionalno vabi na 15. dobrodelni božično-novoletni koncert, ki bo.

Preberi več