Dogodki Novice

Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO Spoštovani Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti.

Preberi več
Novice

In Memoriam: Marjan Kocjan – Poslavljamo se od rotarijskega prijatelja

Z globoko žalostjo sporočamo, da se poslavljamo od našega dragega rotarijskega prijatelja Marjana Kocjana. Marjan se je Rotary klubu Kamnik pridružil 14. marca.

Preberi več
Novice

Guverner Andrej Božič na konferenci Rotary Distrikta 1910 v Sarajevu

Ta konec tedna se je guverner Andrej Božič udeležil konference Rotary Distrikta 1910, ki je potekala v Sarajevu. Konferenco, ki je prvič potekala.

Preberi več
Novice

Uradna otvoritev novomedijskega rotarijskega obeležja “Muzin spev” v Kočevju

V petek, 21. junija 2024, je Rotary klub Kočevje slovesno otvoril novomedijsko rotarijsko obeležje “Muzin spev,” delo akademskega kiparja mag. Marka Glavača, v.

Preberi več
Novice

Rotary Rogaška – dobrodelni dogodek: Harmonija mogočnega gonga preplavila Kristalno dvorano v Rogaški Slatini

Dobrodelni dogodek, »Harmonija mogočnega gonga«, ki ga je organiziral Rotary klub Rogaška, je Kristalno dvorano v Rogaški Slatini odel v posebno energijo, ki.

Preberi več
Novice

Obisk rotarijskih prijateljev iz Italije v Ljubljani

V soboto so nas v Ljubljani obiskali prijatelji iz Italije. Naš rotarijski prijatelj Rasti Fakuč iz RC Nova Gorica in IFMR Slovenija jim.

Preberi več
Novice

Zaključil se je Friendship Exchange Indija-Slovenija

Slovenski rotarijci, člani Odbora za mednarodne dejavnosti, so od 13. do 21. junija gostili skupino rotarijskih prijateljev iz Indije, distrikt 3141. V času.

Preberi več
Dogodki

Rotary DoberTek 2024

Vabljeni, da se nam pridružite na Rotary DoberTeku 2024, kjer bomo tudi letos gibali in zmagali! Tradicionalno se bomo zbrali 2. julija 2024..

Preberi več
Novice

Junij je mesec Rotary prijateljstva: praznovanje povezav in skupnosti

Zadnji mesec vsakega rotarijskega leta je mesec Rotary prijateljstva – Rotary Fellowships Month, in je primeren zaključek, ker je “prijateljstvo” tako pomemben del.

Preberi več
Dogodki

Prisluhnite predavanju Edvarda Škodiča o IVANU MEŠTROVIĆU, NAJSLAVNEJŠEM UMETNIKU MED ROTARIJCI

Prisluhnite predavanju Edvarda Škodiča o IVANU MEŠTROVIĆU, NAJSLAVNEJŠEM UMETNIKU MED ROTARIJCI. https://www.youtube.com/watch?v=v4iE98XfMKw Ivan Meštrovič je bil ponosen rotarijec. Bil je član Rotary kluba.

Preberi več
Novice

Indijski gostje obiskali Koroško: Ogled podzemlja Pece, knjižnice in piknik v Kotljah

Rotarijski prijatelji iz Indije, ki jih Distrikt 1912 gostimo v sklopu projekta Friendship exchange, so dan preživeli tudi na Koroškem. Z vlakom so.

Preberi več