KULTURA VEDENJA, POSLOVNI BONTON, SE ZNAMO OBNAŠATI?

Rotary klub Zgornji Brnik vas vabi, da nas obiščete v torek, 10.1.2023, ob 19:00 na Dvoru Jezeršek, na Zg. Brniku, v vinski sobi.

 

Vedno se radi podružimo v širši družbi rotarijskih prijateljev, zato vas tudi tokrat vabimo, da se nam pridružite na sproščeni lahki večerji (19:00), ste z nami na kratkem klubskem sestanku (19:30), nato pa skupaj prisluhnemo zanimivemu predavanju naše rotarijske prijateljice Bojane Košnik Čuk (približno 20:00) in se na koncu še malo podružimo (okrog 21:00).

 

Bojana Košnik Čuk je univerzitetna diplomirana geografinja in profesorica zgodovine, ki jo je pot zanesla v protokolarne vode. V svoji dolgi in bogati karieri je vodila številne protokolarne službe, že skoraj 20 let pa o kulturi vedenja predava v Šoli bontona, ki deluje v njenem podjetju. O tej tematiki govori tudi njena zadnja knjiga Bonton za 365 dni. Bojana si želi, da ljudje kulture vedenja ne bi dojemali kot nekaj nepotrebnega in omejujočega, ampak kot pravila, ki lahko naše sobivanje naredijo prijetnejše.

 

Čeprav nekateri nepremišljeno trdijo, da lahko vljudnostna pravila in knjige o lepem vedenju kot staro kramo zmečemo v smeti, praksa vsak dan na vseh področjih našega življenja dokazuje, da ljudje potrebujemo določena pravila vedenja, pravila v komunikaciji s partnerjem, otroki, s kolegi, pa na delovnem mestu in s poslovnimi partnerji, strankami.

Prav je, da pravila dobro poznamo, saj nam omogočajo, da se bomo bolj samozavestno in odločno znašli v različnih poslovnih situacijah, to pa lahko pripomore k še boljšemu poslovnemu uspehu in še večji odličnosti in seveda prijetnejšemu sobivanju.

 

Pridite, saj je z nami vedno fajn!

Udeležbo potrdite in s tem naročite večerjo (skupno naročilo vseh naročenih krožnikov si delimo na banketni mizi) NA DAN PRED PREDAVANJEM.

 

Večerja, kozarec vina ali soka se plača V KLUBSKEGA “PUJSA” ali NA RAČUN KLUBA v višini 20€/osebo.

NAJAVITE SVOJ OBISK : Marino Morino 041 782 108 , marino.morino@gmail.com

rotary
Author: rotary