Dogodki Novice

Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO Spoštovani Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti.

Preberi več
Sporočila guvernerja Dogodki

Rotary praznuje – hvala vam

Dragi Rotarijci, Rotaractovci, Interaktovci in prijatelji Rotaryja. Ko sprejemamo pomen februarja v rotarijskem koledarju, se naša srca širijo od hvaležnosti in občudovanja za.

Preberi več
Dogodki

Kaj podjetnikom prinaša nov zakon o delovnih razmerjih?

Vas zanima, kaj je pravica do odklopa? Kaj je oskrbovalski dopust? Kakšne so pravice delavcev, ki so žrtve nasilja v družini? Kaj navedeno.

Preberi več
Dogodki

Vabilo na dan odprtih vrat Rotary kluba Ljubljana Julija, brezplačno predavanje »O tehnologiji blockchain in širše«

V torek, 27. 2. 2024, ob 19.00 vas članice Rotary kluba Ljubljana julija vabimo v kavarno Čuk, Stegne 23a  v Ljubljani na dan.

Preberi več
Dogodki

Predavanje dr. Sama Zvera »Naše zdravstvo«

Člani Rotary kluba Ljubljana Center vabimo, da se nam v torek 27. 2. 2024 ob 19.00 pridružite v Kavarni Slamič, Kersnikova 1 in.

Preberi več
Dogodki

POPR: Prisotnost skozi spolni užitek – predavanje Orlene Petja

Vas zanima, kako se lahko zdravite preko spolnega užitka? Vljudno vabljeni v sredo, 28. 2. 2024, ob 19. uri na Brezovico na zanimivo.

Preberi več
Dogodki

Rotary Tango in latino večer v Festivalni dvorani

Pridružite se nam na dobrodelnem večeru plesa, druženja in kulinarike v petek, 1. marca 2024, ob 18:30 v Festivalni dvorani (Vilharjeva cesta 11,.

Preberi več
Dogodki

Predavanje o potovanju z barko Marka Vuk

Vabim vas na predavanje našega prijatelja Marka Vuk iz RC Škofja Loka, ki bo v ponedeljek 04.03.2024 ob 19.30 v zgornjem prostoru objekta.

Preberi več
Dogodki

STANKO OJNIK, prvi slovenski guverner – kaj nam pomeni rotarijstvo in kako ga sprejemamo

V ponedeljek 04.03.2024 nas bo obiskal tretji guverner distrikta 1912, prijatelj Edi Stropnik. Edi je eden od zaslužnejših slovenskih guvernerjev, ki je precej.

Preberi več
Dogodki

Rotary klub Ljubljana Nike vas vabi na POSEBNO PREDSTAVO ob DNEVU ŽENA

Rotary klub Ljubljana Nike vas vabi na POSEBNO PREDSTAVO ob DNEVU ŽENA v torek 5. marca 2024. KAR ŽELIŠ, TO DOBIŠ, SiTi Teater BTC, v torek 5.3.2024,.

Preberi več
Dogodki

12. Dobrodelni koncert Imeti rad

🎶🌟 Ne zamudite enega najbolj pričakovanih glasbenih in dobrodelnih dogodkov v Sevnici! 🌟🎶 Rotary klub Sevnica s ponosom predstavlja že 12. dobrodelni rotary.

Preberi več