Dogodki Novice

Vabljeni na srečanje z Basharjem Asfourjem

Obisk BASHAR VABILO Spoštovani Z veseljem vas obveščamo, da se rotarijci iz Distrikta1912 pridružujemo pobudi »My journey to EndPolio«, katere cilj je podpreti.

Preberi več
Novice

14. junij – Svetovni dan krvodajalcev!

Današnji svetovni dan krvodajalstva, ki poteka pod sloganom Hvala, krvodajalci! je namenjen ozaveščanju o potrebi po varni krvi ter zahvali vsem prostovoljnim krvodajalcem..

Preberi več
Novice

Podelitev štipendij Rotary kluba Ljubljana za nadpovprečno nadarjene študente

Veliki rotarijski ples Rotary kluba Ljubljana, ki ima dolgoletno tradicijo, odpira vrata v svet z zbranimi sredstvi, ki omogočajo štipendije za uspešne študente,.

Preberi več
Dogodki

Podari trenutek – ZA ROTARY KLUBE

Dragi prijatelji, ker vas je mnogo izkazalo veliko zanimanje, da bi projekt Podari trenutek izpeljali tudi v vašem klub v vaši regiji, smo.

Preberi več
Novice

Rotaract klub Ptuj praznuje 10. obletnico delovanja

Rotaract klub Ptuj danes13. junija 2024 obeležuje 10. obletnico svojega delovanja. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujejo botrskemu klubu Rotary Club Ptuj za.

Preberi več
Dogodki

Dobrodelno zbiranje starega papirja za živali

Rotary klub Koper Academia Litoralis in njegov Rotaract vabita vse k dobrodelni akciji zbiranja starega papirja, ki bo potekala od 17. do 22..

Preberi več
Novice

Prva epizoda Rotary podcast na Mentorski platformi je tukaj!

Prva epizoda Rotary podcast na Mentorski platformi je tukaj! Prva epizoda z Guvernerjem Distrikta 1912 v l.23/24, Andrejem Božičem, je tu. Vabimo vas,.

Preberi več
Novice

Pobratenje Rotary kluba Zagorje Kum in Rotary kluba Prilep

Na zadnji dan v maju so imeli Rotary klub Zagorje Kum in njegovi člani izjemno čast, da so na svečanem sestanku gostili rotarijske.

Preberi več
Novice

Prisluhnite predavanju Edvarda Škodiča o IVANU MEŠTROVIĆU, NAJSLAVNEJŠEM UMETNIKU MED ROTARIJCI

Prisluhnite predavanju Edvarda Škodiča o IVANU MEŠTROVIĆU, NAJSLAVNEJŠEM UMETNIKU MED ROTARIJCI. https://www.youtube.com/watch?v=v4iE98XfMKw Ivan Meštrovič je bil ponosen rotarijec. Bil je član Rotary kluba.

Preberi več
Novice

Delite dogodke vašega Rotary kluba in bodite del navdihujoče skupnosti

Spoštovani PR poverjeniki Rotary klubov, predsedniki, sekretarji. Vabimo vas, da soustvarjate našo spletno stran s tem, da delite dogodke in novice vašega Rotary.

Preberi več
Novice

Rotary Club Slovenj Gradec praznoval 30. obletnico

V soboto, 8. junija 2024, je Rotary Club Slovenj Gradec v Koroški galeriji likovnih umetnosti proslavil svojo 30-letnico pod geslom »Za boljši svet.

Preberi več