Zvočna podoba podjetja – predavanje Gordane Buh Žgajner RC Logatec

Na kratkem in zelo zanimivem predavanju vas bo Gordana Buh Žgajner popeljala v svet moči zvoka, v njegovo marketinško uporabo. Kako zvok vpliva na naša čustva, na naše reakcije. Kako lahko z zvokom ljudem podarimo slike kraja, kjer so odraščali, in bodo te slike vedno nosili s sabo.

Predavanje bo v sredo, 14. 2. 2024, ob 18.30, v gostišču Pr’Kopač, Tržaška c. 418, Brezovica pri Ljubljani. Po predavanju sledi druženje ob večerji.

O PREDAVANJU:

Glasba najmočneje vpliva na naša čustva. Moč zvoka se po mnogih raziskavah vsidra globoko v podzavest. Če je v določenem podjetju, trgovini, restavraciji prijetna zvočna kulisa, se bomo raje vrnili. Saj nam je tam prijetno. In kaj to pomeni za podjetje? Da se stranke rade zadržujejo v njihovih prostorih?

​SONIC BRANDING OZ. ZVOČNA PODOBA PODJETJA / BLAGOVNE ZNAMKE je načrtna uporaba zvoka za grajenje boljše prepoznavnosti blagovne znamke. Z zvokom pri strankah vzbudimo posebne občutke/čustva.

Če komponiramo glasbo za oglas tako, da podpre sporočilo, je moč oglasa veliko večja.

Sonic branding obsega vse, od zvočnega logotipa, glasbene podlage za oglase (music bed), džinglov, do same glasbe, ki se vrti v prostoru.
Na kratkem in zelo zanimivem predavanju vas bo Gordana popeljala v svet moči zvoka, v njegovo marketinško uporabo. Kako zvok vpliva na naša čustva, na naše reakcije? Kako lahko z zvokom ljudem podarimo slike kraja kjer so odraščali, ki jih bodo vedno nosili s sabo.

Prof. Gordana Buh Žgajner se ukvarja tudi z glasbeno podobo dogodkov. Nekaj minut predavanja bomo namenili tudi temu.

O PREDAVATELJICI:

Gordana Buh Žgajner je profesorica flavte, big band dirigentka, specialistka za zvočno podobo podjetja (Sonic branding). In mama na kvadrat :).

Več informacij in prijave >>

rotary
Author: rotary