Zvočna podoba podjetja, moč zvoka, moč glasbe…

Ali ste že kdaj prišli na idejo, da bi tisto, kar delate in ustvarjate, lahko bilo boljše zato, ker bi delu in ustvarjanju dodali pravo glasbo? Da bi nastala zvočna podoba podjetja, občine…

Skratka, da bi se ustvarila posebna glasba, ki bi vas povezala s podjetjem, dogodkom, in da bi bila ta glasba podarjena ljudem, ki bi jo nosili s sabo v srcu, kamorkoli bi jih življenje (od)peljalo.

Strokovnjaki pravijo temu sonic branding ali zvočna podoba. In to je nekaj, kar ustvarja kreativna ekipa GB Sound Vision pod vodstvom Gordane Buh Žgajner. Leta 2023 je Gordana s svojo ekipo ustvarila prvo zvočno podobo za prvo občino v Sloveniji – Lovrenc na Pohorju. Ta projekt ji je dal še več širine in kreativnosti. Pobrati zvoke okolja in jih subtilno vplesti v harmonijo, ki sovpada z okoljem, delom in življenjem ljudi v določeni občini, določeni sredini? Da ne pozabimo na zgodovino in smo še vedno moderni? Gordana vedno odgovorno izhaja iz dejstva, da je glasba tista, ki se shrani najgloblje v našo podzavest. In tam ostane.

Z glasbo lahko povemo in povežemo vse. Gordana nam bo na srečanju v RC Celje pokazala, kako.

Če vas zanima, ali lahko svoje delovanje povežete z glasbo tako, da si vas bodo drugi zapomnili, se nam v ponedeljek, 29. januarja 2024, pridružite.

Dobrodošli! In, z Gordano ni nikoli dolgčas!

Franjo Rozman, predsednik RC Celje

rotary
Author: rotary