“ZLATO – TISOČLETNI HRANILEC VREDNOSTI”

Rotary Club Šiška vas vljudno vabi na predavanje:

“ZLATO – TISOČLETNI HRANILEC VREDNOSTI”

Kdaj: Torek, 12. marec 2024 ob 19:30

Kje: Vrhnji prostor Bistro Čad (gornji rastlinjak)

Predavateljica: mag. Katja Damij

Pridružite se nam v prijetnem vzdušju Bistro Čad, kjer bo izkušena naložbena finančna svetovalka mag. Katja Damij delila svoje znanje in izkušnje o vrednosti in pomenu zlata kot hranilca vrednosti skozi tisočletja.

Ga. Damij je priznana strokovnjakinja za oblikovanje kreativnih finančnih produktov in mednarodna dobaviteljica plemenitih kovin in diamantov. Vodi podjetje, ki se ukvarja z upravljanjem kripto investicijskih alternativnih skladov in ima v lasti več prestižnih licenc, vključno z brokerskimi izpiti A in B, licenco za trženje enot investicijskih skladov, zavarovalnim zastopanjem in posredovanjem ter licenco za vodenje evropskih projektov.

V svojem predavanju se bo osredotočila na alternativne naložbe, ki po donosnosti in varnosti odstopajo od tradicionalnih finančnih instrumentov, kot je prikazano na priloženih slikah.

Za več informacij in prijave kontaktirajte Rotary Club Šiška. Veselimo se vašega obiska in enkratne priložnosti, da iz prve roke izveste več o moči in stabilnosti zlata kot naložbe.

Rotary Club Šiška, Irena 031 378 827

Zaradi lažje organizacije večera Vas prosimo, da potrdite svojo prisotnost do 10. marca 2024. Prispevek za večerjo skupaj s kozarcem vina znaša 20 EUR.

 

rotary
Author: rotary