Življenje v tujini z gostoma iz Amerike

“Življenje v tujini” To ni počitnikovanje, to je način življenja! Tako pravita Al Mink in njegova žena Sue, ki sta vedno bila pustolovski duši z veliko ljubeznijo do potovanj. Trenutno sta se preselila v Ljubljano, ki je že njuno štirinajsto gnezdece v tujini. Leta 2015 sta uresničila svoje sanje in spremenila svoj življenjski slog. Gospa in gospod Mink se preselita vsako leto dvakrat in tako živita in delata na različnih koncih sveta.

Če morda razmišljate o daljšem bivanju v tujini (daljšem od desetdnevnega oddiha), vas vabimo na predavanje v torek, 19. 9. 2023 ob 19. uri v Rotary klub Zgornji Brnik, na katerem bosta gosta delila vpoglede, nasvete in izkušnje.

Med pustolovskim življenjem sta se naučila, kako ohranjati odnose s svojimi bližnjimi doma, resnično spoznavati lokalno kulturo, pogajati se za ugodne cene in se povezovati z lokalnimi Rotarijci.

Predavanje bo zanimivo, četudi v prihodnosti ne načrtujete takšne pustolovščine. Gosta bosta delila skrivnosti, ki sta jih odkrila med svojim bivanjem na neverjetnih počitniških destinacijah, to je skrivnostih, ki jih ne boste našli v turističnih vodnikih. Odgovorila bosta tudi na praktična vprašanja o tem, kaj in kako spakirati; kako deluje zdravstvena oskrba v tujini; in kako dobiti najboljše ponudbe med bivanjem v tujini.

Rotarijski klub Zgornji Brnik vabi, da se pridružite zanimivemu predavanju v torek, 19. 9. 2023 ob 19. uri na Dvoru Jezeršek, Zgornji Brnik 63.

Vabljeni.