Zaključek Rotarijskega leta 2023/2024: Ustvarjanje upanja v svetu se nadaljuje s Čarobnostjo Rotaryja

Z velikim ponosom obeležujemo zaključek rotarijskega leta 2023/2024, ki je minilo pod geslom “Ustvarjanje upanja v svetu”. To leto je bilo zaznamovano z izjemnimi dosežki in predanostjo naših članov, ki so neumorno delali na izboljšanju življenj v lokalnih in globalnih skupnostih. To leto je bilo izjemno uspešno tudi zaradi angažiranosti, odločnosti in aktivnosti našega guvernerja Andreja Božiča. Njegovo vodenje je bilo odlično in kot koordinator je imel ključno vlogo pri usklajevanju naših prizadevanj. Za vsa prizadevanja se mu iskreno zahvaljujemo in mu čestitamo za odlično opravljeno delo.

Med vrhunce tega leta štejemo številne humanitarne projekte, izobraževalne programe in pobude za zaščito okolja, ki so prispevale k ustvarjanju boljše prihodnosti za vse. Skozi naše skupno delo smo uspeli prinesti upanje tistim, ki ga najbolj potrebujejo, in dokazali, da moč sodelovanja in sočutja lahko premaga največje izzive.

S 1. julijem 2024 vstopamo v novo rotarijsko leto, ki bo potekalo pod geslom “Čarobnost Rotaryja”. Novo tematsko leto, pod vodstvom guvernerja Miroslava Štravsa, bo prineslo priložnosti za nadaljevanje našega poslanstva s svežimi idejami in inovativnimi pristopi. Novoizvoljena predsednica RI Stephanie Urchick slavi čarobnost Rotaryja. Pravi, da člani ustvarijo to čarovnijo z vsakim dokončanim projektom, vsakim doniranim dolarjem in vsakim novim članom Rotaryja.

Z vznemirjenjem pričakujemo leto 2024/2025, kjer bomo nadaljevali z ustvarjanjem pozitivnih sprememb in delili čarovnijo Rotaryja z vsem svetom. Skupaj lahko naredimo to leto nepozabno in polno čudovitih dosežkov.