Dobrodelni dogodek: Z znanjem v svet

“Znanje je naše največje bogastvo in tega nam ne more nikoli nihče odvzeti.”

Člani Rotary klubov Zgornji Brnik in Ljubljana Grad vas v sodelovanju z Aerodromom Ljubljana, vabimo na 2. dobrodelni dogodek “Z znanjem v svet”, ki bo v torek, 12. 1. 2016,
ob 19. uri
na Aerodromu Ljubljana.

Izpraznili bomo nabirke, v katerih se je v dveh letih nabralo precej novcev in bankovcev različnih svetovnih valut. Vse smo skrbno prešteli, zbrana sredstva pa bomo na tem dogodku predali Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Namenjena so nakupu šolskih potrebščin in obšolskim dejavnostim socialno ogroženih otrok.

V program dogodka smo vključili dražbo najbolj zanimivih in redkih bankovcev ter novcev. Pridružila se nam bosta ga. Anita Ogulin iz ZPM Ljubljana Moste-Polje in g. Zmago Skobir, predsednik uprave Aerodroma Ljubljana.

Odločili smo se, da na vsakem dogodku praznenja nabirk predstavimo eno od svetovnih držav. Tokrat bodo rdeča nit dogodka Združene države Amerike.

Počaščeni smo, da bo častni gost dogodka Nj. Ekselenca Veleposlanik Združenih držav Amerike gospod Brent R. Hartley, ki bo zbrane goste tudi nagovoril.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite ob tej veseli priložnosti.

VABILO

rotary
Author: rotary