XII. Rotary International Piknik v Vili Zoppolato

Dragi prijatelji iz Rotaracta,

naslednjega maja, natančneje 5.5.2018, bo potekal v Moglianu Venetu v Vili Zoppolato XII Rotary International Piknik, lep trenutek za srečanje s prijatelji iz držav blizu naše, nekatere prav sosednje, s katerimi lahko izmenjujemo ideje in mnenja ter skupaj probamo ustvariti možnosti za service.

V zadnjih letih smo imeli priložnost gostiti številne prijatelje iz držav kot so Slovenija, Avstrija, Hrvaška, Srbija in Bolgarija, katerim so se nedavno pridružile Bosna in Hercegovina in Makedonija. Skupaj z guvernerji našega distrikta se je udeležilo tudi veliko guvernerjev gostojočih držav.

Zato bi bil zelo vesel dati vam toplo dobrodošlico v neformalnem okolju Ville Zoppolato kjer bomo lahko še naprej skupaj razpravljali o projektih, o tistih, ki so trenutno še vedno samo v mislih, o tistih, ki bodo prišli, tako, da se lahko med sabo pogovorite ampak tudi – zakaj ne – s prijatelji iz Rotary-ja.

Zato vas lepo prosim, da me lahko do 16. februarja glede service-a, skupnega ali ne, obvestite, tako, da ga lahko predstavimo med dogodkom.

S prisrčnimi pozdravi,
Giancarlo

Utrinki leta 2017 – 1
Utrinki leta 2017 – 2

rotary
Author: rotary