Vera v digitalni dobi – Martin Golob

Dragi rotarijski prijatelji! Rotary klub Ljubljana Center vabi, da se nam v torek 11. 4. 2023 ob 19.00 pridružite v Kavarni Slamič, Kersnikova 1 in skupaj z nami v živo ali preko Rotary platforme prisluhnete predavanju Martina Goloba z naslovom Vera v digitalni dobi!

O predavanju


Na večeru bomo spregovorili o veri in času v katerem živimo. Sodobni svet se v marsičem spreminja, tudi način našega bivanja. Kakšno mesto ima pri tem vera, človečnost? Ali sodobni človek še vedno hrepeni? Išče in potrebuje Boga? Vse to in še mnogo več na druženju z Martinom Golobom, najbolj priljubljenim župnikom v državi!


Predstavitev predavatelja


Martin Golob prihaja iz kmečke družine, ki domuje blizu Šmartna pri Litiji. Kot najstarejši otrok je bil rojen leta 1988, ima pa še pet bratov. Po srednji šoli se je vpisal na Teološko fakulteto in bil v duhovnika posvečen leta 2013. Kaplanoval je v Zagorju in na Vrhniki, nato pa je sledilo obdobje župnikovanja v Srednji vasi v Bohinju. Leta 2020 se je preselil v župnijo Grosuplje, iz katere s sodelavci duhovno skrbi tudi za Lipoglav in Polico. Znan je po svojih vlogih, ki jih od leta 2018 snema za spletni portal Aleteia in v njih preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce. Martin, ki je v koronačasu poskrbel za stotine prenosov svetih maš po spletu, je pogost in zaželen sogovornik v številnih medijih ter oseba, ki s svojo prisrčnostjo in iskrenostjo povezuje in združuje.

Kako se lahko pridružim?

Prosimo, da se za obisk v živo ali za oddaljen dostop prijavite. Ob potrditvi prijave za oddaljen dostop boste prejeli link na Rotary digitalno platformo.

Predavanje se začne ob 19.30. Pred tem je samopostrežna večerja (prispevek 20€)

Za več informacij ali za prijavo na predavanje pišite na info@rclc.si ali pokličite 031 321 527 (Zvone)

rotary
Author: rotary