VABILO – RC LJUBLJANA – prof. dr. Dejan Verčič – SVOBODA GOVORA V DRUŽBENIH IN JAVNIH MEDIJIH

Dragi rotarijski prijatelji,
Rotary klub Ljubljana vas vabi, da se nam pridružite v sredo, 20. 3. 2024 ob 19.30, v Rotary salonu – Grand hotel Union in prisluhnete predavanju SVOBODA GOVORA V DRUŽBENIH IN JAVNIH MEDIJIH, predavatelja prof. dr. Dejana Verčiča.

Nadaljujemo marčevski tematski sklop predavanj na temo svobode govora. Naš gost bo tokrat prof. dr. Dejan Verčič, partner v družbi Herman & partnerji, podjetnik, svetovalec, raziskovalec, predavatelj, avtor, ustanovitelj slovenske nacionalne tiskovne agencije STA. Doktoriral na LSE, Fulbright na SDSU. Je profesor in vodja Centra za marketing in odnose z javnostmi na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, kjer je v letu 2023 prejel priznanje za izjemne dosežke na področju spodbujanja internacionalizacije, prav tako je drugi najbolj citiran avtor svojega področja.
S poslušalci bo prof. dr. Verčič debatiral o globini ali plitkosti medijev, o družbi, ki verjame, da z nekaj kliki ve več kot zdravnik, politik, športni trener ali odvetnik, o strpnosti ali nestrpnosti digitalnih medijev in več.

NAJAVITE SVOJ OBISK : tanja.blazic07@gmail.com / GSM: 040 829 610

V rotarijskem letu 2023/24 smo v RC Ljubljana uvedli tematske sklope predavanj s katerimi z več zornih kotov naslavljamo pomembne teme. Vabimo vas, da nas obiščete.

Predavanja v RC Ljubljana so že preko tridesetletne tradicije kluba sinonim sredinih klubskih srečanj, kjer sledimo ideji treh predavanj vsak mesec, vsaka prva sreda v mesecu pa je namenjena druženju članov kot klubski večer.

BLAŽ ŠTERK
Predsednik 2023/2024

rotary
Author: rotary