Vabilo na predavanje o Ajurvedi

Vljudno vabljeni na predavanje o življenju, filozofiji, naravnem načinu zdravljenja in uravnoteženi prehrani, 3. 10. 2017.

Predavala bo dr. Sandra Komasz, kvalificirana specialistka ajurvedske medicine. Dr. Komasz je opravila doktorat na Biomedicini in vrsto let delala v farmacevtskem podjetju kot raziskovalec na področju biofarmacevtike. Pri svojem delu uporablja tako znanje zahodne kot vzhodne medicine. Vedno skuša najti vzrok za bolezen, ne pa samo odpraviti njene simptome. Ukvarja se predvsem s kroničnimi boleznimi današnjega časa. Je tudi predsednica Inštituta Bhaktivedanta, kjer se aktivno ukvarja z raziskavami na področju ajurvede. Je aktivna predavateljica zdravega življenja na različnih tečajih in znotraj inštituta.

Mesto predavanja je Gostilna pr Kopač na  Tržaški cesti 418, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Pričetek ob 19.30.

Prispevek: 10€

Zaradi omejenega prostora vas prosimo, da se prijavite na e-naslov m.taradi@gmail.com

Ajurveda obsega znanja iz zeliščne medicine, nutricionistike, telesne vadbe, kirurgije, psihologije in duhovnosti. Začetki Ajurvede segajo 4000 let pred našim štetjem, ko je bila zdaj izginula reka Sarasvati največja reka v Indiji. Ajurveda je ostanek modrosti zdravljenja kulture Sarasvati, iz katere izhaja tudi ena največjih svetovnih civilizacij.

Dandanes je Ajurveda v ponovnem razvoju, dosegla je zahodni svet in se prilagaja modernim razmeram. Je del novega gibanja glede na globalno medicino. Uči zahodnega človeka modrosti, ki jo je pozabil ali pa je ni niti osvojil ter ga zdravi na najbolj naraven način – tako da sproži telesno sposobnost samoozdravljenja.

Za več informacij obiščite http://ayurvedska-medicina.si/splosno-o-ajurvedi/

rotary
Author: rotary