Vabilo na predavanje Mag. Ivana Simiča

Spoštovani,

vabimo vas na predavanje mag. Ivana Simiča, davčnega svetovalca na temo: Prijava računov in dohodkov iz tujine. Predavanje bo v torek, 28. 11., ob 19.30, v Restavraciji Maxim.

Dejstvo je, da ima veliko Slovencev bančne račune predvsem v Avstriji in Švici in še zmeraj niso prijavili bančnih računov Fursu. Prav tako niso prijavili dohodke iz tega naslova (dividende, obresti in kapitalske dobičke). Furs je vse te podatke prejel in sedaj jih že kličejo, da prijavijo vse potrebno. Teme bodo vključevale:
– izmenjava informacij med davčnimi upravami
– prijava računov iz tujine
– pridobitev podatkov od banke za prijavo dohodkov
– odmera davka in plačilo

Mag. Ivan Simič je dolgoletni davčni svetovalec, nekdanji generalni direktor Davčne uprave Republike Slovenije in v.d. direktorja Davčne uprave Republike Srbije, dvakratni predsednik IOTA – Intra-Evropskega združenja davčnih uprav, desetkrat po izboru uporabnikov spletnega portala Tax-fin-lex razglašen za »najuglednejšega davčnega strokovnjaka v Sloveniji«, leta 2013 je bil razglašen za reformatorja leta v srbski državni upravi in za »najuglednejšega davčnega strokovnjaka v jugovzhodni Evropi, že devet let odgovorni urednik revije DENAR.

Vabljeni rotarijski prijatelji iz drugih klubov in njihovi prijatelji!

Prispevek za večerjo je 20,00 evrov, za naše mlade prijatelje pa 15,00 evrov.

Informacije in prijave:
Bojana Košnik
bonton@bon-ton.si ali 031 307 841.

Uroš Pirih, predsednik

rotary
Author: rotary