Vabilo na dobrodelni dogodek “Maja za mlade”

Cenjeni prijatelji!

Že deseto leto zapored vas vljudno vabimo,da se nam pridružite na našem tradicionalnem dobrodelnem dogodku – Maja za mlade.

Tudi letos sodelujemo s Centrom Janeza Levca v Ljubljani. Z vašo pomočjo smo varovancem centra opremili že dve sobi za pomirjanje, zgradili novo košarkarsko igrišče, tekaško stezo z doskočiščem, kupili dvižno ploščad, opremili z interaktivnimi tablami za šolo, lani pa smo opremili otroško igrišče z varnimi igrali za brezskrbno igro.

Letos nadaljujemo s podporo Centru Janeza Levca, na lokaciji Organizacijske enote Oddelki vzgoje in izobraževanja Jarše, kjer želimo z našimi sredstvi pomagati urediti igrišče z vrtom, ki je mladim učencem
zelo potreben za razvoj samostojnosti in ustvarjanje učnih priložnosti v naravnem okolju.

Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite, da se skupaj zabavamo ob dobri komediji, pri tem pa skupaj pripomoremo, da bodo otroci in mladi učenci dobili ustrezno mesto za igranje, preživljanje prostega časa in ustvarjanja v naravnem okolju.

Vabljeni na dobrodelno predpremiero filma, nadaljevanje uspešne družinske komedije z znanimi zvezdami v glavni vlogi “Očka proti fotru 2”, v ljubljanskem Koloseju v torek, 14. novembra 2017, ob 18.45.

Denar od vstopnic, ki stanejo 15 EUR, in prispevke donatorjev, bomo namenili za naše otroke in učence.

Za nakup kart se prosimo obrnite na našo Bojano: Bojana Košnik, bonton@bon-ton.si, 031 307 841.

Vljudno vabljeni!

Rotary Club Ljubljana- Šiška

rotary
Author: rotary