VABILO NA 6. INTERACT KONFERENCO

Vabimo vas na 6. Interact konferenco, ki bo 25. in 26. januarja 2019 v Portorožu,
v hotelu GH Portorož****

VABILO s programom še sledi , ostali dokumenti so v prilženi na koncu obvestila.

Program konference je še v pripravi, kot vedno pa se boste Interact klubi predstavili z vašimi izvirnimi prispevki (okvirno 3 minute). Lepo prosimo, da IAC klubi poimenske prijave udeležencev s prijavnino oddate čimprej oziroma do najkasneje 9. januarja, 2019 vašemu mentorju oz. botrskem klubu (kopijo Snežani Šuput), da bomo lahko čimbolje organizirali srečanje in prevoz.

Mentorji iz botrskih klubov poskrbite prosim istočasno tudi za soglasja in dovoljenja staršev (vse hranite pri sebi) in oddajte število prijavljenih Snežani Šuput Gulin, pooblaščenki guvernerja za Interact : snezana.suput@gmail.com

Interact konference se lahko na povabilo in mentorstvo kateregakoli RC kluba udeležijo tudi mladi, ki niso člani IAC kluba pod enakimi pogoji kot člani.

Lastni prispevek člana IAC za udeležbo na konferenci je 30 eur. Botrski klubi krijejo stroške prevoza udeležencev ne glede na oddaljenost, pričakovan strošek je 20 eur na osebo.

Prispevke udeležencev in stroške prevoza RC nakažite na TRR Distrikta 1912. Podatki za nakazilo so: Zveza Rotary klubov Slovenije, Stegne 23 A, 1000 Ljubljana, Št. TRR pri NLB, d.d.: SI56 0201 3025 7301 922, Namen: 5. IAC KONFERENCA.

Na konferenco so vabljeni tudi mentorji IAC in drugi člani iz posameznega RC kluba (ali njihovi namestniki in/ali člani RAC) kot spremljevalci. Pri IAC klubih z mlajšimi mladoletniki (osnovnošolci) je prisotnost mentorja ali drugega predstavnika botrskega kluba ob njihovih udeležencih na konferenci obvezna.

Cena bivanja v dvoposteljni sobi (poln penzion – večerja, zajtrk in kosilo ter kopanje v bazenih) je 55 € (+taksa 2,50 € in prijavnina 1,50€ ), v enoposteljni pa 70 € (+taksa in prijavnina). Botrski klubi lahko mentorje za njihovo skrb za mlade motivirajo s kritjem stroškov bivanja.

Cena posameznega obroka ob morebitni udeležbi le na večerji ali kosilu je 15 €.

IAC konferenca je priložnost za mlade člane, da v prijetnem okolju krepite prijateljstvo in spoznate nove prijatelje. Ob tem ste deležni vsebin, ki plemenitijo vašo osebnostno rast in vas opremljajo za poklicno pot, spoznavate pa tudi organizacijo Rotary International. Zato vas v pričakovanju čim večje udeležbe lepo pozdravljava.

Janez Lipec
Guverner D1912
in
Snežana Šuput Gulin
Pooblaščenka guvernerja za Interact D1912

Obvestilo staršem 
Lista udeležencev

rotary
Author: rotary