VABILO NA 17. DOBRODELNI GOLF TURNIR ROTARY KLUBA NOVO MESTO

Dragi prijatelji,

tudi letos RC Novo mesto v sodelovanju z Golf klubom Otočec prireja dobrodelno prireditev z namenom, da bomo lahko nadaljevali z mesečno pomočjo trem otrokom, ki so ostali brez staršev.

Tradicionalni 17. dobrodelni golf turnir,  bo v nedeljo, 9.6.2024, od 9.00 ure dalje v prelepem okolju golf igrišču Otočec.

Potrudili se bomo, da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja in vam popestrili junijsko nedeljo, med drugim tudi s tradicionalno pogostitvijo med turnirjem, ki jo s svojimi dobrotami pripravijo negolfisti RC Novo mesto. Podrobnosti bodo pravočasno objavljene v razpisu Rotary turnirja na Golfportalu vsaj 10 dni pred turnirjem.

Vsak igralec bo v donacijski sklad prispeval 30€, veseli pa bomo vsakega višjega zneska. Glede na to, da je med člani Rotary klubov tudi veliko podjetnikov, jih prijazno pozivamo, da svojim poslovnim prijateljem, golfistom, poklonijo voucher za udeležbo na našem dobrodelnem golf turnirju. Rotary klub Novo mesto, bo za vsako donacijo v višini vsaj 250 € izdal voucher za udeležbo dveh golfistov. Voucher pokriva stroške udeležbe, preostanek pa gre v dobrodelni namen.

Naročila za voucherje sprejemamo na rotary.novomesto@gmail.com.

Po potrebi lahko podpišemo donatorsko pogodbo.

Prijavo na turnir mora igralec tudi v primeru voucherja izvesti v skladu z razpisom turnirja.

S spoštovanjem,

Rotary klub Novo mesto, Glavni trg 30, 8000 Novo mesto

E: rotary.novomesto@gmail.com

TR: 02970-0020297221

DŠ: 72586303