Obvestilo o Rotary tekaških majicah za Ljubljanski maraton

Spoštovani rotarijci,

Bliža se 22. Ljubljanski maraton in ker je v naših vrstah mnogo tekačev, se bomo v okviru Odbora za medklubsko sodelovanje znova povezali v čudoviti vserotarijski akciji in tekli v enotnih Rotary majčkah.​​

Letos bomo tekli v istih majicah kot lansko leto, zato pobiramo prijave za majice tistih, ki je še nimajo, želijo pa si teči v enotnih majicah.

Tisti, ki se boste maratona udeležili (pa naj bo to na 42km, 21km ali 10km) in bi svojo pripadnost in prijateljski duh širili še naprej, Distriktu javite svojo udeležbo in po pošti boste v tednu pred maratonom prejeli Rotary majico. Majica je za člane Rotaryja, Rotaracta in Interacta, (ki je še nimajo) brezplačna, če jo želijo naročiti še za družinske člane je cena majice 10 eur (kar poravnate direktno na Distrikt).

Z njimi bomo obenem širili tudi prepoznavnost Rotary-ja navzven, se bolje spoznavali med sabo in tako izpolnjevali enega temeljih načel Enjoy Rotary!

Distriktu morate najkasneje do petka, 13. 10. 2017 javiti: dolžino teka, velikost majice in naslov, kamor želite po pošti prejeti majico.


FOTOGRAFIRANJE
Ker bi radi naredili skupinsko fotografijo rotarijcev – tekačev, vas prosim, da se za skupinsko fotografiranje zberete v nedeljo, 29. oktobra, in sicer:

– tekači na 10 km ob 8:00
– tekači na 21 km in 42 km ob 10:00

pred garderobnim šotorom na Trgu republike. Ker bodo majice precej prepoznavne, se bomo zlahka našli. Vzelo nam bo le par minut.

Lep, tekaški pozdrav,

Martina Ring
Predsednica Odbora za medklubsko sodelovanje

Špela Filipič
Podpredsednica Odbora za medklubsko sodelovanje

rotary
Author: rotary