Ustanovitev IAC Idrija

Svečana ustanovitev IAC Idrija

Mladi Rotary kluba Irdija so v petek, 27. maja 2016, ustavolili svoj Interact klub, IAC Idrija.

Oglejte si nekaj utrinkov s svečane ustanovitve:

Ustanovitev IAC Idrija
Novo ustanovljeni Interaktovci so ponosni, da so lahko v rotary družini. Nebojša, najbolj nasmejan od vseh, drži v rokah bon v simbolični vrednosti 111 Eur, ki jih podarja Rotary klub Nike. Poleg njih stoji Violeta Bulc, komisarka za evropski promet, zraven nje pa prvi predsednik Iac Idrije.

Ustanovitev IAC Idrija
Prvi predsednik Iac Idrija, Bor Šturm nagovarja občinstvo z načelom dela v klubu. Poudaril je, da se bo Iac Idrija  posvečal mladim, ter jih spodbujal v vseh pogledih. Omenil je tudi, da vse kar bodo delali bodo naredili po svojih najboljših močeh ter seveda se medtem tudi zabavali.

Ustanovitev IAC Idrija
Guverner Martin Šinigoj izroča novo ustanovljenemu interactu cerfitikat o ustanovitvi. Predaja ga predsedniku Boru Šturmu, zraven Bora pa stojita rotarijca Matej Obid, kateri je tudi mentor Iac Idrija, ter Egon Velko, ki je predsednik primorske regije D1912. Zadaj pa je vec kot 20 interaktovcev, ki se veselijo ustanovitve kluba. Vsi interaktovci so pa dobili značke oz. broške, ki označujejo, da so včlanjeni v interakt klub.
rotary
Author: rotary