Tek in hoja za upanje

Spoštovani rotarijski prijatelji,

v soorganizaciji Društva ko-RAK.si, RC Solkan Siliganum, Europa Donne, Društva diabetikov Nova Gorica, ANDOS(IT), ŠD Mark in Gruppo Marcialtlona(IT), vas vabimo na dobrodelno športno prireditev »Tek in hoja za upanje 2016 – odvrzimo tabuje«

Kje in kdaj?
Štart teka bo v soboto 22. oktobra 2016, ob 9.00 uri, pred Mestno občino v Novi Gorici. Prijave za udeležbo bomo zbirali od 8:00 ure dalje.

Vabljeni ste tudi pohodniki, invalidi, starejši ter družine z otroci, na lahkoten tek oziroma sprehod po krajši progi, ki bo potekala po mestu Nova Gorica.

Tekli boste za dobrodelnost
S tem, ko boste tekli na »Teku in hoji za upanje – odvrzimo tabuje«, boste pomagali pri širjenju sporočila o pomenu boja proti raku dojk in raku prostate ter zbiranju sredstev za nakup medicinskih pripomočkov za zdravljenje in lajšanje težav onkoloških in drugih kroničnih bolnikov.

Informacije za rekreativce
Tekačem in pohodnikom bodo na voljo dve progi za tek na 7 km in 15 km, ter dve pohodni progi na 3 km in 7 km. Okrepčevalnice bodo, navijače in podpornike vabimo in želimo, da jih pride čimveč.

Več informacij o »Teku in hoji za upanje – odvrzimo tabuje« v priloženem vabilu in na info@ko-rak.si

Prijavnina znaša 5 eur – za otroke, učence in dijake je udeležba brezplačna.

Lep rotarijski pozdrav,
Matjaž Bužinel
predsednik RC Solkan Siliganum 2016/2017

VABILO

rotary
Author: rotary