Smeh za življenje 2018

Drage prijateljice in prijatelji,

vse smeha željne vas vabimo na naš tradicionalni dogodek »Smeh za življenje 2018«, ki se bo letos odvijal v soboto, 12. maja 2018, ob 20.00 v ljubljanskem Koloseju.

Za dogajanje na odru bosta poskrbeli ekipi »Impro lige«, ki se bosta ob sodelovanju navihanega občinstva pomerili v gledališki improvizaciji. Po uvodni pogostitvi in predstavi se bomo preselili v Café Cubano (poleg dvorane), kjer se bomo ob glasbi ogreli za preostanek noči.

Zbrana sredstva bomo namenili humanitarno-medicinski odpravi v Zambiji, kamor so se naši prijatelji napotili že v začetku aprila. V sklopu odprave so se v vas Nangoma napotili štirje študentje medicine, ki končujejo šolanje na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in študent fizioterapije na Alma Mater Europaea v Mariboru, ki pomagajo tamkajšnjim prebivalcem. Zbrana sredstva bodo namenjena oskrbi lokalnega prebivalstva z medicinskim materialom, medicinskimi storitvami in izvajanju preventivnih izobraževanj ter delavnic o higieni in pogostih nalezljivih boleznih.

Priporočeni dobrodelni prispevek znaša:
– Rotaract, Interact in študentje: 10 EUR
– Rotary in ostali gostje: 15 EUR

V ceno je vključena pijača dobrodošlice in dovolj prigrizkov, da se naša dobra volja ne bo širila iz praznega trebuha.
Vstopnice si lahko priskrbite preko spodnje prijavnice na spletnem naslovu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUr2tNm7z2p6eL2Kpbs0sygqnOw2O4O8wnKLN-GhgNC0Uxbg/viewform
Pohitite s prijavo, saj je število vstopnic omejeno! ☺

V pričakovanju druženja in dobre volje vas lepo pozdravljamo,
Rotaract klub Ljubljana Feniks

rotary
Author: rotary