Slovenski Rotarijci so se podali na prijateljsko izmenjavo v Indijo

Na dan slovenskega kulturnega praznika se je skupina rotarijcev iz Slovenije odpravila na potovanje v Indijo. V sodelovanju z Rotarijci iz Mumbaja, ki delujejo v okviru programa Rotary International, se je organizirala izmenjava prijateljstva med Distriktom 3141 in Distriktom 1912. Slovenski rotarijci bodo med svojim bivanjem v Indiji gostovali pri indijskih kolegih, kjer jih čaka izjemno bogat program.

Glavni namen obiska je spoznavanje rotarijstva v Indiji, obisk različnih Rotary klubov ter udeležba na Distriktni konferenci, kjer bodo slovenski rotarijci predstavili svoj distrikt in vsakega udeleženca posebej. Konferenca bo priložnost tudi za srečanje s rotarijci iz Brazilije, Namibije in drugih držav Evrope, kar bo dodatno obogatilo izkušnjo in omogočilo izmenjavo idej ter izkušenj.

Poleg uradnega dela programa bodo rotarijci imeli priložnost spoznati tudi kulturo in znamenitosti Indije, kar bo zagotovo pustilo nepozaben pečat na njihovem potovanju. V drugi polovici leta pričakujemo gostovanje rotarijcev iz Indije.

Ekipi slovenskih rotarijcev želimo prijetno bivanje in polno lepih vtisov ter uspešno izmenjavo znanj in izkušenj.