Rotary klub Rogaška vabi na edinstven in premieren dogodek v Sloveniji: »HARMONIJA MOGOČNEGA GONGA«

Rotary klub Rogaška vabi na edinstven in premieren dogodek v Sloveniji:

»HARMONIJA MOGOČNEGA GONGA«

Vabimo vas na edinstven dogodek, ki bo združil veličino mogočnega gonga, glasbeno umetnost ter dobrodelnost, v nepozabnem večeru. Dogodek bo v Kristalni dvorani v Rogaški Slatini, 13. junija 2024 ob 19. uri.

Osrednji del večera bo premiera gonga, ki je verjetno največji v tem delu Evrope in ima premer več kot dva metra. Gong je izjemno močan in edinstven inštrument, ki s svojimi zvoki ustvarja globoko sprostitveno vzdušje in pozitivno energijo. Nanj bo igral mojster zvočne terapije Franci Kamenšek, ki bo ustvaril čarobne zvoke, ki jih boste lahko čutiti vsi v dvorani.

Večer bo obogaten z izjemnima vokalnima nastopoma mag. Željke Predojević Korošec in Mateje Bobek. Skupaj bomo ustvarili harmonijo, ki bo napolnila srca in duše vseh, ki bomo zbrani.

Dogodek je dobrodelen in je namenjen zbiranju sredstev za pomoč posameznikom v stiski. Z zbranimi sredstvi  bomo podprli tri posameznike: osebo s cerebralno paralizo, ki si želi samostojnega življenja, osebo z avtističnim spektrom, ki potrebuje dodaten računalnik ter osebo s cerebralno paralizo, ki potrebuje novo blazino za razgibavanje.

Z veliko hvaležnostjo se organizatorji, člani Rotary kluba Rogaška,  veselimo vaše prisotnosti, saj boste s tem prerodili sebe in pomagali ustvariti neprecenljive življenjske spremembe za pomoči potrebne posameznike.

Vstopnice so na razpolago:

  1. Turistično informativno center Rogaška Slatina(https://www.visit-rogaska-slatina.si/si/ponudniki/5970-turisticno-informativni-center-rogaska-slatina).
  2. Spletna stran Rotary klub Rogaška(https://rotaryrogaska.si/).

Dobrodelni prispevek znaša 45,00 EUR in ga lahko nakažete tudi preko QR kode ali UPN obrazca. Število mest je omejeno.

Dodatne informacije:

Franci Kamenšek, tel. 041 737 745

Mateja Bobek, tel. 041 921 802

Anja Šketa, tel. 070 881 743

 

 

 

rotary
Author: rotary