Rotary klub Ljubljana Nike vas vabi na POSEBNO PREDSTAVO ob DNEVU ŽENA

Rotary klub Ljubljana Nike vas vabi na POSEBNO PREDSTAVO ob DNEVU ŽENA v torek 5. marca 2024.

KAR ŽELIŠ, TO DOBIŠ, SiTi Teater BTC, v torek 5.3.2024, ob 20. uri, komedija z odličnimi igralci Tadej Toš, Klemen Slakonja in Lea Cok.Smejte se z nami! Obdarite sebe, svoje bližnje, prijateljice in prijatelje, sodelavke in sodelavce, poslovne partnerje, znance. Vsi ste dobrodošli!

✅  Sredstva gredo v dobrodelne namene Mladinskemu domu Malči Belič za poletno letovanje otrok, iz socialno ogroženih družin, ki celo poletje ostajajo v Ljubljani. Želimo jim omogočiti lepo poletje in nepozabne počitnice! Pomagajte nam..

Priporočen dobrodelni prispevek za predstavo je najmanj 30 evrov na osebo. Veseli pa bomo višjih donacij. Paketi so na spodnji povezavi. Prosimo za nakazila preko aplikacije. KLIK NA  DOBRODELNI PRISPEVEK – PLAČILO

Druga možnost za nakazilo je:

DONACIJA / IME IN PRIIMEK, ŠT. KART
Rotary klub Ljubljana Nike / Litijska 64 / 1000 Ljubljana / TRR: SI SI56 0400 1004 8624 149 odprt pri NKBM.

O PREDSTAVI:

✅ Svetovna uspešnice kanadskega avtorja Norma Fosterja z izvirnim naslovom The Love List. V režiji Žlahtne režiserke zadnjih Dnevov komedije, Ajde Valcl, bodo nastopili odlični Tadej Toš, Klemen Slakonja in Lea Cok.
Martin, ki je že nekaj časa samski, od svojega najboljšega prijatelja za petdeseti rojstni dan prejme nenavadno darilo – s pomočjo ženitne posrednice, mu namerava poiskati idealno partnerko. V ta namen morata moška sestaviti seznam desetih najpomembnejših lastnosti, ki naj bi jih izbranka imela. Ko se na njuno presenečenje “popolna ženska” res pojavi, hitro ugotovita, da bi seznam potreboval nekaj popravkov, kar vodi v dobro uro in pol vrhunskega humorja, pa tudi v razmislek o popolnosti in naših pričakovanjih, ki jih gojimo do svojih partnerjev.

Se srečamo marca v Siti teatru BTC!