Predavatelji

Rotary AMB konferenca

Spoštovani prijatelji Rotary kluba Logatec,

pridite 4. 3. na konferenco Auto Market Boost 2016, ki jo organizirjo Rotary klub Logatec, NLB d.d. in ePrvak skupina. Gost okrogle mize bo tudi bodoči guverner g. Jože Zadravec, med predavatelji pa so trije rotarijci.

Ali ste vedeli, da kupci avtov danes naredijo 70 % nakupne odločitve že pred tem, ko stopijo v vaš avtosalon in servis?

Torej, če bi tudi vi radi izvedeli, kako zgraditi trden odnos s kupci avtov in servisa ter kako bolje prodajati avtomobile, izboljšati spletno stran in direktni marketing, si rezervirajte mesto na konferenci. Poglejte si kratek VIDEO trailer o konferenci >>

3 izzivi marketinga in prodaje v avtomobilizmu, 6 strokovnjakov in 5 gostov okrogle mize.

ePrvak skupina in Rotary klub Logatec skupaj s partnerjem NLB 4. marca 2016 v Ljubljani organizirajo marketinški dogodek leta v avtomobilizmu v Sloveniji. Pridružite se najboljšim slovenskim direktorjem, marketingarjem, prodajnikom in serviserjem v avtomobilizmu v Sloveniji in prisluhnite 6 strokovnjakom na predavanjih in 5 gostom na okrogli mizi, ki bodo razkrili, kako najnovejše trende v marketingu, prodaji in po-prodaji izkoristiti v avtomobilizmu.

Ob koncu konference sledi prijetno druženje, DJ in degustacija…

Preverite program konference, strokovnjake, goste okrogle mize in predavanja konference Auto Market Boost 2016.

Predavatelji

Posebna cena za rotarijce le 49€ + DDV (redna cena je 190€ + DDV). Vsak tretji udeleženec iz istega podjetja je brezplačen (2+1)!

Pridružite se nam v petek, 4. marca, ob 8:45. uri v prostorih Centra inovativnega podjetništva na Trgu republike 2 v Ljubljani (prizidek). Več informacij o konferenci na spletni strani konference ali pa na uros@trendset.si oz. 041 565 641. Prijavite se čim prej na tej povezavi.

Lep in uspešen dan še naprej!

Rotary klub Logatec

rotary
Author: rotary