Rotaract cmok 2016

Dragi Rotaractovci!

Naš botrski klub, Rotary klub Kočevje, prireja tekmovanje v kuhanju lovskega golaža v kotličku, rotaractovci pa smo se odločili, da bomo tekmovali v kuhanju priloge – kruhovih cmokov. Kvaliteto golažev in kruhovih cmokov bo s prefinjenim okusom ocenil vrhunski kuharski mojster Jure Tomič, chef znane Ošterije Debeluh iz Brežic in aktualni svetovni prvak v pripravi italijanskih testenin, ki bo med tekmovanjem poskrbel za pravi kuharski show in razvajal naše burbončice.

Vabimo vas na skupni dogodek to soboto, 24. septembra 2016, pri Penzionu Tušek Jezero, Rudnik 18, Kočevje, s pričetkom ob 11.00 uri.

Posamezno ekipo Rotaract kluba za tekmovanje v kruhovih cmokov sestavljata dva tekmovalca. Vsaki ekipi bomo zagotovili kotliček, kilogram kruha, jajca in drva. Vse ostale sestavine za zmagovalne kruhove cmoke, si udeleženci prinesejo sami. Rotaract ekipe, ki se bodo udeležile tekmovanja, prejmejo kotličke v trajno last. Tri najboljše ekipe pa bodo nagrajene.

Za vse dodatne informacije sva vam na voljo: Tara Novak (040 706 150) in Vitja Klun (040 534 067). Vaše prijave pričakujemo najkasneje do četrtka, 22. septembra, do 20. ure na e-mailnovak.tara@gmail.com.

Lepo vabljeni!

VABILO_Rotaract cmok

rotary
Author: rotary