Prvi RMBf dogodek 2023/2024-Razumevanje kot temelj vodenja in inoviranja

Spoštovani.

 

Vljudno vas vabim, da se nam pridružite na prvem RMBf dogodku v novem rotarijskem letu 2023/24, katerega bo vodil doc. dr. Blaž Zupan, s temo: Razumevanje kot temelj vodenja in inoviranja

Razumevanje je temelj vsakega uspešnega vodenja. Ko vodja razume svoje sodelavce, stranke in poslovni model, je bolje opremljen za sprejemanje učinkovitih odločitev in usmerjanje svoje ekipe k uspehu. Inovacije se ne rodijo izolirano, ampak iz globinskega razumevanja potreb trga, tehnologij in človeške narave. Ko podjetja in vodje resnično razumejo te dejavnike, so v boljšem položaju, da razvijejo rešitve, ki so resnično prelomne. Empatija je ključni del razumevanja. S sposobnostjo postavljanja sebe v čevlje drugih lahko vodje bolje razumejo izzive svoje ekipe, potrebe strank in priložnosti na trgu. Razumevanje ne pomeni zgolj zbiranja informacij, temveč tudi sposobnost prepoznavanja vzorcev, povezovanja točk med različnimi področji in sinteze novih idej iz obstoječih informacij.

 

Poleg zelo zanimivega predavanja, bo imel RMBf tudi dan odprtih vrat, zato ste vsi vljudno vabljeni. Na dogodek ste vabljeni tako obstoječi člani, kot tudi ostali, ki si želite priključiti v novem poslovnem letu.

 

Srečanje bo potekalo 21.09.2023 s pričetkom ob 18.00 uri, na Ekonomski fakulteti v učilnici MBA.

 

Lepo prosim, da mi potrdite vašo udeležbo preko spletnega obrazca.

 

Povezava do obrazca: https://forms.gle/tG6d66U16aiCSMw98

Lep pozdrav,

Tijana Janković

 

rotary
Author: rotary