Projekt učenja podjetništva – dr. Jožica Rejec

Dragi prijatelji RC Logatec!

Vljudno vabljeni na zanimivo »POPR Pr’Kopač« predavnje predsednice uprave Domel Holding, d.d dr. Jožice Rejec: “Projekt učenja podjetništva”, ki bo v sredo, 18. novembra, s pričetkom ob 19h na Brezovici.

Več o predavanju >>

Program Junior Achievement bo predstavila predsednica sveta JA Slovenija, dr. Jožica Rejec. Svetovna neprofitna organizacija Junior Achievement izobražuje praktično podjetništvo že sto let. V ZDA je program uradno uvrščen v kurikulum šol, v Evropi pa ga poznajo že več kot 25 let. Slovenija je zadnja članica EU, ki je pristopila k temu programu. V Sloveniji program izvaja Zavod za spodbujanje podjetnosti mladih, ki vsako leto organizira praktična izobraževanja podjetnosti v srednjih šolah. V prvem letu je v tekmovanju sodelovalo 11 dijaških podjetij, lani pa že 28.

Dr. Jožica Rejec je ustanoviteljica in predsednica sveta zavoda. Kot predsednica uprave Domel Holding, d.d. je visoko cenjena in prepoznana v poslovnih krogih. Za svoje delo je prejela že številne nagrade, med drugim nagrado za posebne dosežke v gospodarstvu v letu 2014.

Se vidimo v sredo, 18. 11., ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev.

Prispevek za predavanje znaša 15 € (za člane Rotaract klubov pa 7 €) in je namenjen pogostitvi in donaciji za nakup pretočnega citometra za predčasno odkrivanje revmatskih bolezni za UKC.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do torka, 17. 11., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si .

Veselimo se srečanja z vami,

Simon Meglič
PR predstavnik Rotary kluba Logatec

rotary
Author: rotary