Predavanje: Zdravljenje z meditacijo

RC Ljubljana Grad, vas vabi na zanimivo predavanje o zdravljenju z meditacijo. Predavanje bo v torek 08.12.2015 ob 19:30 uri v 11. nadstropju Nebotičnika (Bar) v Ljubljani. Prijave sprejemamo najkasneje do torka, 8. decembra 2015 do 14. ure.

Ga. Nevenka Kamenik, politologinja, nas bo spomnila, da lahko svojo dušo zdravimo z meditacijo, smo psiholog svojemu umu in doktor svojemu telesu. Z zabavno odisejado Elizabeth Gilbert o iskanju novega začetka, knjižno uspešnico Jej, moli, ljubi nas bo popeljala na Bali.

Spoznanja znotraj sebe nas vselej pripeljejo do lastnih rešitev, realnih ciljev in moči za njihovo uresničevanje. Na ta način širimo svojo zavest in začnemo dojemati življenje s povsem druge perspektive. Prebudi se zavedanje, da vesolje ni omejeno, ampak ga omeji vsak sam s svojimi prepričanji. Z ozaveščanjem nezavednega dela sebe postajamo pozorni na svoje reakcije, razpoloženje in emocije.

“Nobenega problema ne moremo rešiti na isti ravni zavesti, kjer je problem nastal”. Albert Einstein

Nevenka Kamenik že desetletje predava v različnih slovenskih podjetjih o učinkoviti komunikaciji, reševanju konfliktov, manipulaciji v medsebojnih odnosih in psihologiji prodaje. V oddaji Prava ideja na RTV SLO je bila imenovana za inovativno podjetnico. Vodi izobraževalno podjetje Tri Trijona d.o.o. Zanima jo področje osebnostne rasti, je alkimistka, ki že vrsto let vodi tedenske meditacije v ljubljanskih Kosezah. Izobraževala se je v Indiji, pri Dr. Vilino Sooraj Hinge. Je terapevtka z licenco, ki ji jo je podelil ameriški Institute of Multidimensional Cellular Healing™.

 

rotary
Author: rotary