Predavanje na temo VSTOPANJE V SKRIVNOSTI ČLOVEKOVE PSIHE

Dragi prijatelji,

vabim vas na predavanje Andreja Debeljaka, ki bo v ponedeljek 6.05.2024 ob 19.30 v zgornjem prostoru objekta Kult 316 -Šentvid.

O predavatelju:

 Andrej Debeljak se profesionalno ukvarja s svetovanjem posameznikom, parom in družinam v stiski. Poleg svetovalnih storitev izvaja tudi predavanja za podjetja in posameznike  na temo Šola čustvene inteligence, Magija življenja, Premagajmo stres na delovnem mestu itd.. Svoje izkušnje in modrost je opisal v knjigi Srečen sem, ki odstira pogled na življenje z nove perspektive.

Opis predavanja:

Predavanje izpostavlja celosten pristop k razumevanju življenja in posameznika v njem.

Poseben izziv za modernega človeka predstavlja ponovno ozaveščanje lastnih čutenj in občutij. Telesna obolenja in težave govorijo o tem, da v telesu ostajajo neizražena čustva. Želja vsakega izmed nas pa je, da iz njegovega vsakdana izginejo boleče in neugodne situacije, predvsem pa psihosomatske težave.

Namen predavanja je spoznati logiko delovanja in nastajanja tistih čutenj, ki nas najbolj zaznamujejo za celo življenje. Prepoznavanje in reguliranje le teh nudi človeku veliko bolj zdravo, varno in izpolnjeno življenje

rotary
Author: rotary