Predavanje Mitje Godniča

V torek, 19. februarja, ob 19h vas vabimo v Dvor Jezeršek na Zg. Brniku na predavanje Mitje Godniča, producenta vsebin v Dobrih zgodbah.

Mitja Godnič bo na primerih dobre prakse predstavil kako danes napredna podjetja za svoje komunikacijske pristope ob klasičnem oglaševanju raje in vse bolj uporabljajo kakovostne vsebine in “brand newsroom”. Vsebinsko komuniciranje je v tujini, predvsem v ZDA stalna praksa podjetij in organizacij že slabo desetletje. Kje so prednosti vsebinskega komuniciranja in zakaj so v oddelkih komuniciranja in marketinga težko odločijo za sodobni trend “brand newsrooma”, kot ta pojav poimenujejo v tujini? Raziskave kažejo, da so vsiljeni oglasi sicer bolje merljivi, vendar ljudi tudi zmotijo, zato do njih razvijejo odklonilen odnos. To pogosto privede do nezaupanja v sicer dobro postavljeno blagovno znamko. Kakovostne vsebine pritegnejo pozornost, predvsem pa se ljudje k njim vračajo. Dobre vsebine, ki niso nujno povezane z izdelki ali storitvami, ampak bolj z vrednotami okoli njih, ojačajo identiteto blagovne znamke in povečajo dodano vrednost izdelka ali dejavnosti.

Dobre zgodbe je mlado podjetje, v katerem ekipa bivših novinarjev, tekstopiscev in producentov skrbi za učinkovito vsebinsko načrtovanje komunikacijskih strategij in produkcijo video vsebin za podjetja in nevladne organizacije.
www.dobrezgodbe.si

Prispevek je 15 €, všteta je tudi večerja na začetku.
Z nami je vedno luštno, pri Jezeršku pa se dobro je.
Prijave na sasagercar@gmail.com, 040 120 113 Saša Gerčar,
klubska mojstrica RC Zg.Brnik 2018/2019

rotary
Author: rotary