“Begunska kriza je bila ustvarjena načrtno”

Vljudno vabljeni na AKTUALNO predavnje Yuri Yatsko: »Begunska kriza je bila ustvarjena načrtno«ki bo v torek 10. novembra,  s pričetkom ob 19.30h v gostilni  Pr’ Kopač na Brezovici. 

Yuri Yatsko je doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti. V Slovenijo je prišel iz Rusije v letu 1996. Od takrat brez spletne strani in reklam širi svoja odkritja, je vir navdiha in delovanja za pogumne, ki si upajo z njegovo pomočjo prisluhniti duhu časa. To so vidni gospodarstveniki, umetniki ter številne osebe, tudi znane v javnem življenju, ki so pripravljene sprejeti, da jih obdaja neizmerna podpora energije. 

Njegova redka pojavaljanja v medijih ali v javnosti doma in po svetu izzovejo izredno zanimanje. V intervjuju v Sobotni prilogi  ga je opisala novinarka in pisateljica Vesna Milek:
Je človek, ki raziskuje meje znanosti, paraznanosti, ezoterike in jih prenaša v vsakdanje življenje. Ni bioenergetik, ni zdravilec, pravi, čeprav je v svoji dolgoletni praksi znanje iz fizike in psihologije uporabljal v procesih zdravljenja, in to, po mnenju njegovih klientov, nadvse uspešno. Deluje predvsem kot svetovalec številnim podjetjem, menedžerjem in vodi programe o osebnostnem razvoju in mentalnih sposobnostih. Glej priloženo vabilo.

Se vidimo v torek, 10.novembra, ob 19.30 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici.

Za potrditev pokličite na 031 690 860 ali pošljite email na tomaz.leposa@gmail.com, število mest je omejenih na 40.

Prostovoljni prispevek znaša 10€ na osebo.

Veselimo se srečanja z vami,

Tomaž Lepoša
Rotary kluba Ljubljana Barje 
 
  ljublajna-barje.png

VABILO

rotary
Author: rotary