Predbožični koncert Slovenske filharmonije

Drage rotarijske prijateljice in prijatelji!

RC Ljubljana Golf Ilirija 16. 12. 2016 organizira praznični predbožični koncert Slovenske filharmonije v Festivalni dvorani na Bledu.

Program druženja se bo začel ob 17. uri, ko bomo občini Bled ob prisotnosti visokih gostov podarili defibrilator. Nadaljevali bomo s pozdravom zimskemu solsticiju in pozdravnimi nagovori s kozarcem penine ob 18. uri v Festivalni dvorani. Ob 19. bomo prisluhnili koncertu Zbora in Orkestra Slovenske Filharmonije. Druženje bomo zaključili s prazničnim nagovorom guvernerja Jožeta Zadravca ob 20:15 pri paviljonu v Parku Bled. Podroben program si lahko ogledate v priloženem vabilu.

Za Vaše člane Rotary kluba smo rezervirali 10 vstopnic po ceni 20,00 EUR za vstopnico. Karte naročite in kupite na spletni strani http://www.mojekarte.si, kjer v polje Iskanje … vpišete Predbožični koncert Slovenske filharmonije in kliknete na ikono za iskanje. Nato kliknete na Nakup vstopnic in izberete željene sedeže. Hkrati vas naprošamo, da število kupljenih vstopnic vašega Rotary kluba za evidenco sporočite na e-mail naslov info@rotaryslovenija.org.

Dogodek je primeren, da nanj povabite tudi svoje prijatelje, poslovne partnerje ali samo Vašemu srcu najbližje.

Dan bo lep, sončen, poln svetlobe in optimizma.

RC Ljubljana Golf Ilirija

VABILO

rotary
Author: rotary