Povabilo na dan odprtih vrat Rotary kluba Zgornji Brnik

Pozdravljeni naši rotarijski prijatelji,

V našem klubu si nenehno prizadevamo, da bi svojo širino obogatili tudi s spoznavanjem ljudi, ki so aktivni na različnih področjih. Trudimo se, da bi v našo sredino povabili pisano paleto posameznikov, ki vsak s svojo zgodbo o sebi, svojem delu in življenju, prispeva k boljšemu razumevanju dejstva, da smo si res različni, a na nek način enaki.

V veliko veselje bi nam bilo, če bi se odzvali našemu povabilu in se nam pridružili na DNEVU ODPRTIH VRAT, ki ga bomo izpeljali v torek, 10. oktobra 2017. Z velikim veseljem vas pričakujemo ob 18.30 uri na lokaciji naših tedenskih srečanj Dvoru Jezeršek, kjer bomo naše druženje pričeli s prijetnim pogovorom in večerjo.

Ob tej priložnosti smo medse povabili tudi strastnega ljubiteljskega športnika, potapljača, jadralca, smučarja, športnega plezalca in popotnika Miša Goriupa.
Prej v poslovnih vodah, zadnjih petnajst let pa le še potuje in na leto opravi od tri do šest večjih popotovanj. Z nami bo delil spomine in izkušnje iz popotovanja po vzhodni Afriki.
Verjamemo, da bo predavanje izredno zanimivo, zato vas vljudno vabimo v našo sredino.

Pričakujemo prijeten pogovor in zanimiv večer.

Prijazen rotarijski pozdrav,
Sasa Gerčar
Klubska mojstrica
RC Zg. Brnik

rotary
Author: rotary