POPR: “Psihološki marketing in njegova ozadja”

Dragi prijatelji Rotary kluba Logatec!

Vas zanima, kako blagovne znamke skušajo vplivati na naše vedenje? Vljudno vabljeni v sredo, 1. 2. 2017, ob 19h na zanimivo »POPR Pr’Kopač« priznanega predavatelja Tomaža Pavlice z naslovom “Psihološki marketing in njegova ozadja”.

Na atraktivnem predavanju v prijetnem rotarijskem vzdušju vam bo predavatelj pojasnil, kakšne marketinške prijeme uporablja katoliška cerkev in Apple. Uporabite marketinške trike, ki delujejo že stoletja, v vašem poslu.

Tomaž Pavlica je diplomiran ekonomist s končanim MBA in več kot 20-letnimi izkušnjami v vodenju v regiji in Srednji Evropi. 7 let je delal v korporaciji OMV, kot direktor maloprodaje v Sloveniji, direktor marketinga za regijo Adriatic in kot direktor marketinga v OMV GmbH na Dunaju. Leta 2010 je ustanovil svoje podjetje in se ukvarja s svetovanjem in internim managementom na področjih projektnega vodenja, prodaje, marketinga, ki temelji na psihologiji potrošnikov (nevro marketingu), razvoja novih poslovnih modelov in vzpostavljanja učinkovitih sistemov dela. Več o njem na Linkedinu.

Prijavi se danes >>

Se vidimo v sredo, 1 februarja, ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev.

Prispevek za predavanje znaša 15 € (rotaractovci 7€) in je namenjen pogostitvi ter donaciji v dobrodelne namene.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do torka, 31.1., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si.

Veselimo se srečanja z vami!

Matjaž Ribaš,
predsednik Rotary kluba Logatec

rotary
Author: rotary