POPR: Varna vožnja z Branetom Küzmičem

Dragi prijatelji RC Logatec!

Vljudno vabljeni na zanimivo »POPR Pr’Kopač« predavanje Brane Küzmiča: “Varna vožnja z Branetom Küzmičem”, ki bo v sredo, 23. marca, s pričetkom ob 19h na Brezovici.

Več o predavanju >>

Predavanje vam bo odprlo nov pogled na varnost pri vožnji. Spoznali boste, da človek večino časa nima pravega občutka, kako ogrožen je na cesti in kako lahko nevede ogroža druge. Dobili boste vpogled v to, kako lahko s poznavanjem in uporabo reakcijskih časov in načinov zaviranja izboljšamo varnost svoje vožnje in sigurnost pri vožnji z avtomobilom.

Na predavanju boste izvedeli:

      –  kaj so zavorne poti in reakcijski časi,
      –  s katerimi načini zaviranja ste lahko bolj varni,
      –  za tehnike, kako biti pri vožnji maksimalno skoncentrirani.

Predaval vam bo Brane Kuzmič, eden najbolj uveljavljenih inštruktorjev za varno vožnjo pri nas in v tujini.

Brane Küzmič je eden najbolj znanih strokovnjakov za varno vožnjo, ki že 18 let pomaga usposabljati inštruktorje varne vožnje doma in v tujini. Slovenska in širša javnost ga je spoznala kot profesionalnega rally dirkača, ki je osvojil 15 državnih naslovov in je bil proglašen za najboljšega BMW voznika v Evropi. Strast do hitrosti je dopolnil s širjenjem zavedanja o varnosti na cesti, tako Slovence opozarja, da je treba biti na cesti resnično previden in na treningih varne vožnje uči, kako reagirati v različnih situacijah na cesti. Prodajalci avtomobilov in serviserji ga večkrat zaprosijo za nasvet pri prodaji.

Se vidimo v sredo, 23.3., ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev.

Prispevek za predavanje znaša 15 € (za člane Rotaract klubov pa 7 €) in je namenjen pogostitvi in donaciji za nakup pretočnega citometra za predčasno odkrivanje revmatskih bolezni za UKC.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do torka, 22.3., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si.

Veselimo se srečanja z vami!

Simon Megli,
PR predstavnik Rotary kluba Logatec

rotary
Author: rotary