POPR gre v vetrovnik in Vi z njim!

Dragi prijatelji RC Logatec!

Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? To je sedaj resnično mogoče doživeti 15. 10. z RC Logatec v vetrovniku AERODIUM Logatec! Zato pridite na prijetno druženje z Rotarijci in pripeljite s seboj svoje družine, saj vam bodo hvaležni za nepozabno doživetje. Se vam splača čim prej prijaviti, saj tako ugodno v vetrovniku ne boste več mogli leteti.

Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da lahko preprosto ležete nanj in na njem letite, čeprav nimate kril. S spreminjanjem položaja telesa boste zaradi aerodinamičnih zakonitosti v zračnem toku lahko izvedli različne letalne prvine in občutili neizmerno zadovoljstvo.

Poglejte si VIDEO letenja v vetrovniku >>.

V vetrovniku lahko leti vsakdo, ki je star vsaj 4 leta (v letu uživajo vsi – od otrok do seniorjev), je težak od 20 do 140 kg in ni višji od 200 cm ter je fizično zdrav in nima resnejših poškodb sklepov ali hrbtenice.

Vabljeni 15.10.2016 ob 14h v AERODIUM, Obrtna cona 10d, Logatec (le 500m od avtoceste).

Dobrodelni prispevek za letenje v vetrovniku je samo 40 € (redna cena za tak paket je 65€). Prejmete pa tudi HD posnetek vašega leta, da ga boste lahko kasneje pokazali vašim prijateljem.

Izkupiček gre v dobrodelne namene za organizacijo tabora za otroke iz socialno ogroženih družin iz OŠ 8. talcev Logatec (24 udeležencev) v Čezsoči skupaj z Distriktom 1912, RC Ljubljana Ilirija in OŠ 8. talcev Logatec.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do 8.10., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si.

Veselimo se srečanja z vami!
Simon Meglič,

PR predstavnik Rotary kluba Logatec

rotary
Author: rotary