POPR: Andrej Tominc – Skydiving

Vljudno vabljeni na zanimivo »POPR Pr’Kopač« predavanje Andrej Tominc: Skydiving: šport, zabava ali skupina norih ljudi, ki skočijo iz popolnoma dobrega letala, ki bo v sredo, 4. maja, s pričetkom ob 19h na Brezovici.

Več o predavanju >>

Človeka od nekdaj privlačijo adrenalinske stvari. Vse kar je nevarno radi počnemo pa naj bo to hitra vožnja, vlak smrti, potapljanje, letenje ali skok s padalom. Cel postopek analiziramo, ter ugotovimo, kaj je lahko nevarno. Nato naredimo stvar s pomočjo tehnike varno (zaščitna oprema, čelada, airbagi, rezervna padala, dodatni senzorji…). Prav tako je s padalstvom in nevarnostjo. Skozi leta je tudi padalstvo postalo zelo varen šport oz. hobi.

Vsebina predavanja:

–  padalstvo kot šport,
–  zgodovina padalstva,
–  ogled atraktivnih posnetkov s sveta padalstva,
–  razlike med padalstvom in jadralnim padalstvom in
–  drugo.

Predavanje vam bo odprlo pogled v svet padalstva skozi oči Andreja Tominca, adrenalinskega odvisneža, ki se s padalstvom ukvarja že leta in je udeleženec dveh aktualnih državnih rekordov v skupinskih likovnih skokih.

Adrenalinski odvisnež Andrej Tominc je udeleženec dveh aktualnih državnih rekordov v skupinskih likovnih skokih. S padalstvom se ukvarja že 5 let. V poslovnem življenju je izvršni direktor podjetja RDO d.o.o., ki se ukvarja z uvozom in prodajo avtomobilskih delov.

Poglejte si video SLOVENIAN 24-way sequential at SKYDIVE BALATON

Se vidimo v sredo, 4. 5., ob 19.00 v gostilni Pr’Kopač na Brezovici. Po predavanju sledi prijetno druženje z rotarijci in pogostitev.

Prispevek za predavanje znaša 15 € (za člane Rotaract klubov pa 7 €) in je namenjen pogostitvi ter donaciji v dobrodelne namene.

Za potrditev udeležbe samo izpolnite spletno prijavnico >> najkasnje do srede, 4. 5., do 12h. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko e-maila: logatec@rotaryklub.si.

Veselimo se srečanja z vami!

Simon Meglič,
PR predstavnik Rotary kluba Logatec

rotary
Author: rotary