Poletite v v vetrovnku Aerodiumu Logatec z RC Logatec!

Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? To je sedaj resnično mogoče doživeti z RC Logatec v vetrovniku AERODIUM Logatec! Zato pridite na prijetno sobotno druženje in pripeljite s seboj svoje prijatelje ali družine, saj vam bodo hvaležni za nepozabno doživetje.

Kako bo polet potekal in kdo lahko leti?

Čimprej se prijavite, saj tako ugodno v vetrovniku drugače ni mogoče leteti. Poleg letenja boste deležni prijetnega druženja, kajti dogodek bo potekal 20.4. od 10h do 23h. Seveda lahko pridete samo za 1 uro, na vaš termin za polet (podrobnosti in prijava spodaj). Poskrbljeno bo za hrano in pijačo ter animacijo otrok.

Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da lahko preprosto ležete nanj in na njem letite, čeprav nimate kril. S spreminjanjem položaja telesa boste zaradi aerodinamičnih zakonitosti v zračnem toku, lahko izvedli različne letalne prvine in občutili neizmerno zadovoljstvo.

V vetrovniku lahko leti vsakdo, ki je star vsaj 4 leta (v letu uživajo vsi – od otrok do seniorjev), je težak od 20 do 140 kg in ni višji od 200 cm ter je fizično zdrav in nima resnejših poškodb sklepov ali hrbtenice.

Dobrodelni namen in kaj je vključeno

​Dobrodelni prispevek za letenje v vetrovniku je samo 65 €. V ceno je vključena hrana (specialitete bo pripravljal bivši predsednik kluba osebno). Prejmete pa tudi HD posnetek vašega leta, da ga boste lahko kasneje pokazali vašim prijateljem.

Dobrodelni prispevek plača le tisti, ki leti zato lahko s sabo pripeljete tudi partnerje, prijatelje, otroke ali koga, ki bi si za začetek želel le ogledati, kako polet izgleda.

Izkupiček gre v dobrodelne namene za mlade upe Logatca.

Več informacij in prijave >>

 

 

rotary
Author: rotary