Pogovor o(b) filmu Bomži – cestni otroci v Makejevki

Spoštovani,

Rotaract klub Ptuj v sodelovanju z Mestnim kinom Ptuj, vabi na družbeno-kulturni večer »Pogovor o(b) filmu« Bomži – cestni otroci v Makejevki, ki bo 19.4.2018 ob 19.00 uri, v Mestnem kinu Ptuj.

Film govori o življenju cestnih otrok v mestu Makejevka na jugovzhodu Ukrajine, in je produkt desetletnega raziskovanja tamkajšnjih otrok avtorja; profesorja, zaposlenega na Filozofski fakulteti v Mariboru na oddelku za sociologijo, dr. Andreja Natererja. Ker film s svojo tematiko odpre več vprašanj kot jih običajni dokumentarni filmi na začetku odprejo in tudi ob koncu zaprejo, prihaja v goste tudi avtor dela, ki vam bo zagotovil celotno izkušnjo ogledanega filma.

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bomo ves izkupiček od vstopnic namenili fantu iz Ptuja, ki že od zgodnjega otroštva boleha za cistično fibrozo. Z zbranimi sredstvi, želimo njemu in njegovi družini olajšati breme, ter mu pomagati pri vsakodnevnem boju z boleznijo.

Vstopnice bodo na voljo v zameno za dobrodelni prispevek, rezervacije pa bomo sprejemali na mail rotaract.ptuj@gmail.com in na telefonske številke naših članov, katerih številke so navedene spodaj.

Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z rezervacijo.
Lep pozdrav,
Rotaract klub Ptuj

Kontakti:
Matic 041 841 557
Nastja 051 268 102
Tjaša 041 678 298

rotary
Author: rotary