Podelitev priznanj Paul Harris Fellow

S ponosom sporočamo, da smo v našem Distriktu 1912,  v skladu s tradicijo Rotaryja, podelili najvišje rotarijsko priznanje, Paul Harris Fellow, petim izjemnim članom. Podelitev je potekala na 23. dobrodelnem Rotary plesu v Narodnem domu v Celju, ki se ga je udeležil guverner Andrej Božič in pomočnik guvernerja v Severni Makedoniji Goran Mitevski.

Priznanje Paul Harris Fellow je prejel Tilen Trlep, RC Ljubljana 25, ki se je izkazal z izjemnim delom na področju fundacij. Njegovo predano delo je pomembno prispevalo k razvoju našega distrikta in krepitvi naših humanitarnih prizadevanj. Njegova predanost temeljnim vrednotam Rotaryja je navdihujoča in ga zasluženo uvršča med prejemnike tega prestižnega priznanja. Tilen se žal dogodka ni udeležil, zato mu je guverner priznanje predal na sestanku distriktne komisije.

Marko Murn iz RC Škofja Loka, Franjo Rozman iz RC Celje in Boštjan Gorenšek iz RC Slovenj Gradec so prejeli priznanje Paul Harris Fellow za njihovo neizmerno prizadevnost pri aktivnostih nedavne akcije pomoči ljudem, ki so bili prizadeti v nedavnih poplavah. S svojim požrtvovalnim delom so pokazali, kako močna je naša rotarijska skupnost, ko stopimo skupaj v času nujnosti. Njihova predanost in vodenje so bili ključnega pomena za uspeh akcije, ki je prinesla pomoč in olajšanje tistim, ki so bili najbolj prizadeti. Še eno priznanje Paul Harris Fellow pa je prejel Josif Manev iz RC Veles, ki je izjemno aktiven na področju rotarijskega povezovanja med slovenskimi in makedonskimi rotarijci. Njegova zavezanost mednarodnemu sodelovanju in prijateljstvu je ključna za krepitev našega rotarijskega sveta.

Čestitke vsem prejemnikom Paul Harris Fellow priznanj.