Ples Kresne noči v Tržiču 9. junija 2017

Dragi rotarijski prijatelji!

V uresničevanju rotarijskega poslanstva prireja Rotary klub Tržič Naklo dobrodelno prireditev s plesom. Zgodila se bo v času bližajočega se poletnega solsticija, v času čarobne kresne noči, zato smo jo naslovili PLES KRESNE NOČI.

Člani Rotary klubov in naši gosti se bomo srečali v Tržiču, 9. junija, v dvorani Tržiških olimpijcev s pričetkom ob 19.00 uri.
Dobrodelna cilja našega druženja sta, v skladu s poslanstvom, ki smo ga sprejeli, letos dva:

Postavitev dvigala v hiši Skumavčevih v Žiganji vasi. Naš klub se je vključil v širšo akcijo. Izjemno pripravljenost POMAGATI so pokazali sokrajani; v pridobivanje pomoči se je vključila krajevna skupnost, lokalni Karitas, gasilci. Znesek celotne investicije je ocenjen na 12.000 EUR.

Naš drugi cilj je omogočiti enotedensko letovanje s strokovnim vodstvom na Debelem rtiču pri Ankaranu trem otrokom s posebnimi potrebami iz naše občine. Gre za več let trajajoči slovenski rotarijski projekt z nazivom Hendikamp. Zbrati moramo 2.400 EUR pomoči.

Cilja sta visoko zastavljena, a uresničljiva. Na dogodku pričakujemo več kot 120 udeležencev.

Poleg plesa, ki je za marsikoga lahko le izgovor, je v ospredju dogodka druženje, prijateljevanje in navezava novih stikov. Pripravili smo tudi pester kulturni program v Gorenjskem stilu, ki vas bo zanesljivo navdušil. Manjkale ne bodo niti kresne vile.

Srečamo se torej 9. junija v Tržiču!
Vabilo je v prilogi, vstopnice po ceni 45 eur lahko naročite po mailu: rctrzicnaklo@gmail.com .

Rotary klub Tržič Naklo

rotary
Author: rotary