Odštevamo dneve do 6. IC konference

»Podjetnik bom« je glavni moto letošnje Interact konference, ki se bo 25. in 26. januarja 2019 odvila v Portorožu.

Mladi se boste spogledovali tudi z govorico telesa in pozitivno samopodobo ter krepili podjetniške in rotarijske vrednote!

Tokratna Interact konferenca bo posvečena podjetništvu in dobrim podjetniškim idejam. Vsak posameznik ima možnost, da ustanovi svoje podjetje, kjer lahko realizira izvirno podjetniško idejo, vendar pot do uspešnega podjetja ni lahka.

Zanimive poklice, nasvete o podjetništvu, odličnost in podjetniške vrednote bomo spoznavali z:

– Dejanom Roljičem, serijskim podjetnikom, ki je svojo podjetniško pot začel v najstniških letih v San Franciscu in jo nadaljeval v Šanghaju, Sloveniji, Evropi, Silicijevi dolini in v Jadranski regiji. Danes je direktor Eligme, naprednega podjetja, ki združuje znanja tehnologije veriženja blokov, področje fintecha, umetne inteligence in obdelave velikih baz podatkov ter je eno najuspešnejših tovrstnih projektov v Sloveniji. Je tudi oče prvega Bitcoin City-ja na svetu, kjer po zaslugi aplikacije EliPay lahko s kriptovalutami plačujete v več kot 200 trgovinah.

– Davidom Urankarjem, televizijskim voditeljem, glavnim protagonistom številnih marketinških kampanj, ki vpliva na izbire in mnenja mnogih v svetu socialnih omrežji. David pogumno sprejema različne karierne izzive, verjetno tudi zato, ker je po duši športnik, nekdanji reprezentant v atletiki in prvi slovenski voznik boba.

– Ano Lukner Roljič, uspešno podjetnico, inspiracijsko govornico in humanitarko, ustanoviteljico fundacije Anina Zvezdica, ki je popolnoma transparentno pomagala že več kot 170.000 družinam v Sloveniji. Je prejemnica odlikovanja predsednika Republike Slovenije in Delova osebnost leta, ki nenehno snuje projekte v skladu z najvišjimi človeškimi vrednotami.

– Sašem Knezom, ustanoviteljem letalske šole Akademija 4. Gre za odlično letalsko šolo, ki podpira slovenske proizvajalce letal, saj je že od ustanovitve dalje partner Akademije 4 slovenski proizvajalec letal Pipistrel. Sašo Knez je tudi solastnik podjetja Aereform, ki se ukvarja z letalsko tehnologijo, izjemno inovativno je njihovo delo na simulatorjih letenja s pomočjo VR tehnologije.

– Matejem Gostišo, ki v svoji poslovni poti združuje korporativno kariero in podjetništvo. Je soustanovitelj dveh zagonskih podjetji, ki sta že pridobila na prepoznavnosti v Sloveniji in svetu. Coolio! je projekt, ki podjetjem omogoča učinkovito zunanje oglaševanje, lastnikom vozil pa nov vir zaslužka, z Autoanalitico pa lahko rešujete težave pri nakupu rabljenega avtomobila.

– Edvardom Kadičem, ki strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj ter direktor Zavoda za napredne študije Delta in je avtor, coach in predavatelj. Ukvarja se z neverbalno komunikacijo in njeno povezavo z osebnostnim razvojem, posebej s pojmi samozavesti, fokusa ter doseganja ciljev. Je avtor sedmih knjig, med njimi tudi uspešnice kot so Govorica telesa in osebna karizma, Zapeljevanje, priročnik za moške ter Samozavest je seksi, samozavestna govorica telesa.

Interaktovce čakajo zanimiva predavanja, okrogla miza, skupinska naloga in delavnica na temo podjetništva, podjetniških orodji in vrednot, v skladu s sloganom Predsednika Rotary International Barry Rassina za leto 2018/2019 »Bodimo navdih«.

VEČ O ITERACT KONFERNCI

rotary
Author: rotary