OBISK SIROTIŠNICE V SKOPJU

Spoštovani,

moje ime je Domen Šelih in sem sekretar Interact kluba Ljubljana. Pet članov našega kluba se je odločilo, da bo obiskalo sirotišnico v Makedoniji. Sirotišnica se imenuje Dom za deca bez Roditeli 11 Oktomvri in se nahaja v Skopju. Obisk Makedonije bo potekal med 19. in 23. decembrom in v tem času se bomo sestali z Interact klubom Bitola Sirok Sokak, ki nam pomaga pri organizaciji projekta. Naš cilj je osrečiti otroke, ki niso deležni enake sreče kot njihovi vrstniki tako v Sloveniji kot v Makedoniji. Med obiskom bomo za otroke pripravili igre in delavnice, hkrati pa bomo sirotišnici podarili donirane igrače in oblačila. Tako vas v prvi vrsti naprošamo, da nam pomagate pri zbiranju.

V primeru, da doma ne najdete igrač oziroma oblačil bomo hvaležni, če nam pomagate pri sofinanciranju odprave. Sponzorji bodo objavljeni, hkrati pa se jim bomo tudi zahvalili, saj vsak evro pomoči šteje. Naš transakcijski račun je vzpostavljen pod okriljem botrskega kluba Nike (IBAN SI56 0510 0801 3659 047).

V kolikor imate kakršnakoli vprašanj me lahko kontaktirate prek e-naslova: domen.selih2000@gmail.com ali telefonske številke: 030/668-275

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam.

Domen Šelih

PROJEKT: OBISK SIROTIŠNICE V SKOPJU

rotary
Author: rotary