Obisk Guvernerja Herberta Pfeiferja v Distriktu 1912: Poglobitev rotarijskih odnosov in prijateljstva

3. decembra 2023 je guverner distrikta 1910, Herbert Pfeifer, obiskal Distrikt 1912, kjer je skupaj s guvernerjem Andrejem Božičem razpravljal o poglobitvi rotarijskih odnosov med obema distriktoma ter krepitvi prijateljstva med rotarijci.

Med srečanjem sta guvernerja izmenjala poglede na nadaljnji razvoj rotarijskih projektov in si prizadevala za še tesnejše sodelovanje med distriktoma. Poseben poudarek je bil namenjen povečanju humanitarnih dejavnosti in skupnim prizadevanjem za izboljšanje skupnosti.

Ob tej priložnosti je guverner Andrej Božič izrazil iskreno zahvalo guvernerju Herbertu Pfeiferju za velikodušno pomoč avstrijskega distrikta ob nedavnih poplavah. Poudaril je, kako dragoceno je bilo sodelovanje med distriktoma v času nesreče in kako pomembno je rotarijsko poslanstvo solidarnosti.

Guverner Andrej Božič je izročil zahvalo tako guvernerju distrikta 1910, Herbertu Pfeiferju, kot tudi guvernerju distrikta 1920, Thomasu Gredlerju, za njihovo neprecenljivo podporo in prijateljstvo. S tem je izrazil globoko hvaležnost za rotarijsko enotnost ter upanje na nadaljnje uspešno sodelovanje med distrikti v prihodnosti.