Rotaract Navdih 2016

V Rotaract klubu Nova Gorica letos ponovno, že petič zapovrstjo, pripravljamo inspirativen dogodek z imenom Rotaract Navdih. Na njem se letno zbere preko 80 mladih in tam dobi vpogled v dobre prakse vzornih posameznikov, ki s svojim talentom, sposobnostjo in trdim delom uspešno razvijajo sebe, hkrati pa doprinesejo k pozitivnim spremembam v širši družbi.

Letos se bo dogodek zvrstil 7. 5. 2016, s pričetkom ob 15.00, v prostorih restavracije Primula (Soška cesta 40, 5250 Solkan). Tudi tokrat se bodo na njem predstavili uspešni posamezniki, kot sta ustanovitelja spletne trgovine Ličila.s, Maja Švener in Gregor Koprivnik ter Danijela Bervar Kotolenko (izvršna direktorica Business Intelligence centra in podjetja Media Lab, d.o.o., ustanoviteljica podružnice mednarodne poslovne šole Cotrugli v Sloveniji). Kot najbolj interaktiven del dogodka pa smo si letos zamislili okroglo mizo z nazivom “Pivo v. Vino”, na kateri bomo imeli čast gostiti dva mlada uspešna vinarja, Špelo Štokelj (Posestvo Šoteklj) in vinarja iz Goriških Brd, predstavnika dveh lokalnih mikropivovaren Reservoir Dogs in Pelicon. Nadvse zanimivim predavanjem bo sledila zaslužena večerja ob spremljavi lokalnih vin, pripravljamo pa tudi obilico presenečenj!

V kolikor tudi vi včasih radi okusite katero od teh vrhunskih pijač, uživate v vrhunski hrani in dobri družbi ter bi vam v življenju prišla prav dodatna motivacija za doseganje zadanih ciljev, vas vljudno vabimo, da ne izpustite edinstvene priložnosti in se nam 7. 5. 2016 pridružite!

Cena dogodka je 19 € (vključuje predavanja, prigrizke med odmori, degustracijo piva in vina prisotnih ter ostalih proizvajalcev in večerjo).

Prijave sprejemamo na spletni strani NAVDIH 2016, kjer lahko najdete tudi podrobnejše informacije o samem dogodku.

V upanju, da se vidimo na Primuli, vas lepo pozdravljamo,
Rotaract Nova Gorica

VABILO

rotary
Author: rotary