Mentorska platforma za rotarijce, rotaractovce, interactovce

Rotary združuje posameznike, ki smo v svoji stroki dosegli izjemne uspehe in imamo obilo dragocenih izkušenj. Želimo si, da bi svoje znanje delili s tistimi, ki jih to zanima, zlasti z mladimi. Mentorstvo je priložnost, da še bolj smiselno povežemo izkušene posameznike z mladimi, saj tako uresničujemo svojo pripravljenost pomagati. Vabimo vas, da se pridružite tej zanimivi pobudi z vpisom na platformo za mentorje.

Na spletni strani Rotary Distrikta 1912 rotaryslovenija.org je pod zavihkom Za distrikt, povezava do strani Mentorska platforma.

Prosim vas, da se registrirate in ustvarite svoj profil ter izpolnite v obrazcu podatke o tem, katera znanja ali izkušnje bi želeli deliti z mladimi.

Pomembno je poudariti, da je proces mentorstva vedno dvostranski, saj se učimo drug od drugega. Verjamemo, da takšen proces prinaša veliko zadovoljstva, zato vas vabimo, da se pridružite temu projektu. Z Mentorsko platformo bomo skupaj oblikovali prostor, kjer bomo izmenjavali izkušnje, se učili drug od drugega, in gradili mostove med generacijami.

Vaše sodelovanje je neprecenljivo, saj boste s tem pripomogli k razvoju naslednje generacije strokovnjakov.