Mentorska platforma – povabilo k vpisu

Spoštovani vsi.

O postavitvi Mentorske platforme smo vas že obvestili. Slednja bo predstavljala pomembno orodje za deljenje znanja in izkušenj znotraj naše rotarijske skupnosti.

Prepričani smo, da ima vsak izmed nas edinstvena znanja in veščine, ki bi lahko bile v veliko pomoč mladim rotarijcem pri njihovem osebnem in strokovnem razvoju.

Za uspeh mentorske platforme vas vabim k sodelovanju!

Z vpisom in vnosom svoji znanj na mentorsko platformo bomo ustvarili raznolik in bogat seznam mentorjev, ki bodo na voljo mladim rotarijcem pri njihovem iskanju mentorjev s strokovnim znanjem na različnih področjih.

Postopek vpisa je enostaven:

Obiščite spletno stran mentorske platforme:

https://rotaryslovenija.org/registracija/

Izpolnite obrazec za registracijo, ki vključuje vaše osnovne podatke.

Dodajte podrobnosti o vašem znanju, veščinah in izkušnjah.

Potrdite svoj vpis.

S tem, ko se vsak od nas vključi v mentorsko platformo, bomo ustvarili močno mrežo mentorjev, pripravljenih deliti svoje znanje in podporo z mladimi rotarijci.

Ko bomo dosegli določeno število vnosov, bomo mentorsko platformo odprli za vse mlade člane, ki bodo lahko prek nje poiskali mentorja, ki ustreza njihovim potrebam in interesom.

Vaša participacija je ključna za uspeh te iniciative, zato vas vljudno vabim, da si vzamete nekaj časa in se registrirate v mentorsko platformo.

 

Skupaj lahko oblikujemo izjemno skupnost, kjer se znanje prenaša z ljubeznijo do rotarijskih vrednot.

Hvala vam za vaš prispevek k razvoju naše rotarijske skupnosti!

 

Lepo vas pozdravljam.

Andrej Božič, guverner D1912